Skocz do zawartości

Vista 64 bit warto ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

To wszystko zależy od ustawień. Mi Windows Vista po konfiguracji zapiernicza że aż miło(1gb ramu ,1.8ghzx2), ubuntu muli niemiłosiernie, aż zastanawiam się nad rm -rf /* i nową instalacją ;)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Vista była nie wypałem i tego się nie da ukryć, ale argumentem to uzasadniającym jest fakt, że Vista była systemem przejściowym. Wg. pierwszych, niezależnych testów wydajnościowych, Windows 7 (beta) wypada lepiej od poprzednika -Visty. O wynikach można poczytać m.in na Windows 7.

Co do kompatybilności... Istnieje coś takiego co się zwie "kompatybilnością wstecz", w przypadku systemów jest to kompatybilność binarna. Oznacza ona tyle, że programy napisane na wcześniejsze wersje systemu mogą działać na wersjach kolejnych.

Nie wiem tylko po co się męczycie na Viście, skoro XP współpracuje z platformą IA-64 i x86-64 (x64)?!

Pozdrawiam

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności