Skocz do zawartości

Problem z "konkurencją" ?!

sLAm

Rekomendowane odpowiedzi

wpisy z chałmu można wykorzystać a and bieżącymi frazami popracować i dowalić wiecej mocniejszych tematycznych - nic sie wtedy nie stanie .

uwierz w siebie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie pisałem ze fraza B obniża pozycję frazy A, i analogicznie... pisze tylko, że ktoś zamieszcza dziennie spam z linkiem A który ma jakiś negatywny wpływ na pozycje słowa A, Umieszcza również spam z linkiem B który wpływa na pozycję frazy B, Umieszcza link C, który wpływa na C, itd. Takich maili o akceptacji przychodzi mi z 15/dzień + drugie tyle które moderatorzy odrzucają. W mailach są różne frazy które pozycjonuje.

Nikt mi nie wmówi, że tego typu linki pomagają, bo leci wszystko z TOP10 w okolice 20 pozycji, obserwuje te frazy, które zamieszczane są w spamie i codziennie odpalam Web CEO i monitoruje pozycje tych fraz, inne nie lecą - pną się do góry. Lecą w dół tylko te które ktoś mi spamuje...

Co do FSB, wątpię żeby G dawało FSB po roku od pierwszego pojawienia się strony w necie i na trudne frazy wrzucało stronę do TOP10... G nie jest takie łaskawe...

Tak apropo odnośnie pracy, to pracuje i walczę... Wierzę w siebie... Jestem anielsko cierpliwy...

zabawa to podstawa ;)

sLAm wszystko się zgadza tylko odpowiedź dał już xann a Ty stwierdziłeś (zresztą dość niegrzecznie) że też doszedłeś do tego wniosku więc czego od nas oczekujesz? Możesz jedynie prosić właścicieli katalogów o usunięcie wpisów nic innego nie możesz zrobić bo takie działanie nie jest nielegalne. Pewnie dało by się podciągnąć pod działanie na szkodę ale do tego to jest kupa prawników, pieniędzy i czasu potrzebna.

Możesz jeszcze namierzyć gościa i wysłać mu Ruskich czy co to tam się teraz wysyła ale ja nie polecam takiego rozwiązania :(

Nic z tym nie zrobisz, bo nawet nie wiesz kto to robi, a nawet jeśli wiesz, to ciężko będzie udowodnić. Już miałem klientów, którzy twierdzili, że "konkurencja ich depozycjonuje", a ostatecznie okazywało się, że powodem spadku pozycji był po prostu brak wartościowych linków.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności