Skocz do zawartości

Allegrowe precle

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

co myślicie o takim czymś:

https://allegro.pl/item582324815_100_artyku..._linkujemy.html

??

Oferta, jeśli spełniliby warunki o jakich piszą, była by na prawdę korzystna. Za jeden porządny precel trzeba teraz zapłacić 2zł, a tym czasem tutaj za te 2zł otrzymamy nie tylko wpis do precla, ale i jego dodanie + raport oraz podlinkowanie rotacyjnym SWL`em.

Zastanawiam się, czy się na to nie skusić, ale mam pewne wątpliwości....

Miał może ktoś do czynienia z usługami tego usera na allegro?

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Ciekawa oferta - sam bym się chętnie skusił. Szczerze wątpię jednak w jakość tych artykułów (zapewne automatycznie wygenerowane bądź "zsynonimizowane" teksty), a także w moc precli, gdzie zostaną opublikowane.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

nie wiem może ktoś kupi na testy ?

Ale z tą znajomością administratorów to chyba lekko przesadzają ;] Prawdę mówiąc wole sam preclować bo wiem gdzie mam linki i że te linki wogle tam są. Ale to i tak art wychodzi po 2 zł. Tak na marginesie nie wierzę że ktoś jest w stanie napisać 100 wysokiej jakości artykułów za jednym zamachem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pewnie kilku jest ich.

Sam bym to zakupił, no ale jednak dla mnie kwota ta jakaś mała nie jest. Tyle ze faktycznie myśląc logicznie, to takie działanie im się nie opłaca...

Pytałem na GG o jakość tych katalogów, niestety allegrowicz mi nie odpisał.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

"Artykuly dodajemy do unikalnych, moderowanych precli (zatwierdzenie wszystkich wpisów do 24 godzin - znamy włascicieli preclów). Ponieważ precle są moderowane, składają się w 100% z uniaklnych tekstów. Zarówno z tych które my dodamy oraz z tych ktore zostały wcześniej dodane przez innych uzytkowników. Daje to ogromną wartość w pozycjonowaniu (wartość dla wyszukiwarki google).

Na koniec, wszystkie wpisy linkujemy rotacyjnym systemem wymiany linków - przez 21 dni."

Jeśli ktoś nie potrafi w języku polskim napisać oferty reklamowej, to czy będzie potrafił napisać 100 dobrych tekstów? Podlinkowanie z rotacyjnego, fajnie, ale nie piszą, iloma punktami. Ja też mogę Cię podlinkować, po 10 pkt z gotlinka jak przyłożę na wpis, to momentalnie wpadniesz do top 5 na każdą frazę;-)

Cóż, mnie oferta nie bierze. Nie wierzę, że ktoś za 2 złote wykona dobrą robotę, a biednego nie stać na wyrzucanie pieniędzy w błoto, wolę zapłacić więcej za jakość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności