Skocz do zawartości

Narzędzie propozycji słów kluczowych

gohome

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! mam pytanie czy w narzedziu propozycji słów kluczowych w adwords :

https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal

po wpisaniu propozycji słowa kluczowego wynik "Przybliżona liczba wyszukiwań: lutego" zawiera zapytania programów sprawdzających lub portali tj. web-tools na pozycje domeny na daną fraz??

Zawiera kazde zapytanie jakie zostalo wyslane go Google a nie zostalo wyfiltrowane jako sztuczne

1. miło że pracownik G odpowiada wyczerpująco na pytania

2 . czy to oznacza ze G jest sztucznie odpytywane w jakimś celu ? Bardzo mnie ciekawi to co napisałeś

Marketing internetowy dla firm

Xann jestem uzytkownikiem a nie pracownikiem :) A sztuczne zapytanie to raczej zrozumiale. Chodzi o zabezpieczenie przez impression fraud (odpowiednik click fraud ale bez klikania, tylko wyswietlanie wynikow). Niestety to kolejna z blackhatowych praktyk jaka ma miejsce w PPC.

CTR ma kluczowe znaczenie przy platnych reklamach. Wylaczasz swoje reklamy, walisz ile wlezie zapytan na swoje slowa - konkurencji spada CTR - wlaczasz swoje reklamy spowrotem.

Sprawdzarki pozycji, boty pobierajace tresc z wynikow na dane slowa itp. Wiadomo, ze wszystkiego sie nie da filtrowac ale co moga to filtruja.

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Szczerze to dzieki za komplement hehe ;D Nie bede na sile nikogo przekonywal bo z mojego punktu widzenia nic to nie zmienia. Mam chwile czasu to dziele sie tym co wiem a czy mam racje czy nie to juz kazdy sam sobie osadzi.

Byle tylko nie wyszlo, ze mam powiazania z Tym Ktorego Imienia Nie Wolno Wymawiac albo innymi Georgami aka Aniolami aka WorkElitami :)

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Byle tylko nie wyszlo, ze mam powiazania z Tym Ktorego Imienia Nie Wolno Wymawiac albo innymi Georgami aka Aniolami aka WorkElitami :)

Pije do Ciebie raczej w pozytywnym słowa tego znaczeniu, masz szczegółowa i precyzyjną wiedzę na temat zachowywania się G a wierz mi ja umiem czytać miedzy wierszami :)

Tak czy siak dobrze że ktoś z supportu adWords tu zagląda :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności