Skocz do zawartości

Google po polsku

cms-drupal

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego serwisu informacyjnego - www.googlepopolsku.pl

Znajdziecie tu dyskusje i komentarze na temat produktów i usług GOOGLE

Google po polsku to niezależny serwis informacyjny w całości tworzony przez użytkowników !

ZAPRASZAM !

PS. Serwis powstał w oparciu o CMS DRUPAL

Latasz dronem? Zapraszamy do dyskusji: https://droneclub.pl

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

No tak, DRUPAL jest nie oceniony do tego typu przedsięwzięć ... jak każda strona www i ten serwis rozwija się z upływem czasu...

Na stronach serwisu www.googlepopolsku.pl jest już coraz więcej ciekawych wpisów na temat Google

Myślę że z pomocą użytkowników, serwis ten zapełni się ciekawymi informacjami i opiniami !

Zapraszam wszystkich którzy lubią dyskutować ... bo jest o czym !

Latasz dronem? Zapraszamy do dyskusji: https://droneclub.pl

• 3 tygodnie później...

Myślałem, że na tej stronie będą jakieś obszerniejsze publikacje. Ty rzucasz tylko hasło i zapraszasz innych do dyskusji, albo podajesz linka do innego serwisu. Pomysł mi się nie podoba i raczej ma marne szanse na zdobycie szerszej grupy stałych bywalców.

Jeżeli zgłaszasz stronę do oceny, to chociaż napisz co jest na niej Twojego, bo jak na razie lecisz na gotowych rozwiązaniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności