Skocz do zawartości

[Wykonam] Audyt SEO/audyt skuteczności pozycjonowania

_kUtek_

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowanie jest wyjątkowo rozległym wątkiem. Wystarczy spojrzeć na ilość tematów, które znajdują się na tym forum – większość z nich to pytania od zwykłych użytkowników Internetu, którzy chętnie by rozpoczęli swoją karierę w SEO.

Więc tak naprawdę czym jest największa przeszkoda w zdobyciu najwyższych pozycji? Brak odpowiedniej wiedzy.

Aby ją zdobyć należy poświęcić spory czasu na testy, dyskusje oraz dokładnie przestudiowanie wielu materiałów (zarówno tych dostępnych w Internecie, jak i literatury). Niekażdy może sobie pozwolić na spędzenie tylu dni, tygodni a nawet miesięcy na zdobycie potrzebnej wiedzy – ja mogłem.

Stąd moja oferta, w której składam Państwu nic innego, jak moją wiedzę.

SEO zajmuję się już kolejny rok z rzędu, mam za sobą wiele udanych projektów, wiele testów i mnóstwo przeczytanych materiałów. Wiedzę teoretyczną bardzo szybko wykorzystałem w praktyce, dzięki czemu byłem w stanie poznać SEO praktycznie od każdej możliwej strony.

Niemniej skupmy się na szczegółach:

jeżeli posiadasz własną stronę internetową

jeżeli chcesz odnieść sukces w Internecie

jeżeli marzysz o wysokich pozycjach w Google

jeżeli nie wiesz dlaczego Twoja konkurencja jest cały czas od Ciebie lepsza

jeżeli korzystasz z usług pozycjonera (SEO/SEM), ale nie jesteś przekonany czy kampania, którą prowadzi przynosi odpowiednie skutki (proporcjonalnie do ceny)

jeżeli masz pytanie, na które nikt nie chce odpowiedzieć, bo zdradziłby zbyt wiele ze swojej wieloletniej wiedzy, to:

napisz do mnie!

W przystępny sposób odpowiem na wszystkie pytania, zasugeruję zmiany na danym wortalu bądź podsumuję pracę innego pozycjonera.

Oto dane kontaktowe:

adres e-mail: kucinski.m@gmail.com

jabber/xmpp: kutek@jabber.ru

oczywiście PM na forum

Napisz co konkretnie Cię interesuje, ja wyznaczę swoją cenę. Chętnie i szybko odpowiadam na wszelkie pytania co do oferty.

Nie wystawiam faktury VAT.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności