Skocz do zawartości

Boruc i nic więcej...

advokat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rotfl, Żewłakow popełnił podręcznikowy błąd (nie podaje się do bramkarza w światło bramki), a co dopiero na takim boisku.

Dokładnie, dla mnie przy tej bramce bardziej zawinił Żewłakow, co do pierwszej bramki, to nawet ja, oglądając mecz w tv, słyszałem jak Boruc krzyknał MOJA, dlatego Wawrzyniak nawet o tą piłkę nie walczył, a że Boruc nie przewidział, że go nagle słońce oślepi... Ale to nie zmienia faktu, że CAŁA drużyna zagrała najgorszy mecz w przeciągu kliku lat.

nie czułeś w ustach zmiany konsystencji, czy jak tam się to nazywa śliny?

staje się ona wtedy bardziej "lepka" czy coś w tym rodzaju i zwyczajnie przeszkadza - przynajmniej mi ;)

ja też tak często pluję, bo ta ślina taka jest nieprzyjemna.

trzeba potem dużo wody wypić, żeby wróciło do normy...

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

boruc 100 razy ratowal nam du*e to wtedy byl Bogiem, jeden kiks i go beda wieszac. Cala reprezentacja grala załosnie

Jeden kiks? Facet mniej więcej od pół roku gra po prostu fatalnie. To nie jest pierwszy mecz, który zawalił w reprezentacji czy w klubie.

Szacunek szacunkiem, ale za zasługi nie można kogoś wiecznie trzymać w bramce. Jest wielu dobrych polskich bramkarzy, w tym co najmniej dwóch równorzędnych, chyba pora żeby dostali szansę.

Boruc jest teraz gwiazdą głównie poza boiskiem, a na grze się koncertuje coraz mniej. Miał swoje 5 minut, pokazał się w kilku ważnych meczach, ale najwyraźniej go to wszystko przerosło.

No i z głowy, ale jak pomysle ze z moich podatków to wszystko to zaraz mnie coś strzeli

Konkretnie to z twoich podatków utrzymywana jest tylko niewielka część tego cyrku. Pzpn utrzymuje się głównie z dotacji sponsorów, umów telewizyjnych, sprzedaży biletów etc.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

nie czułeś w ustach zmiany konsystencji, czy jak tam się to nazywa śliny?

staje się ona wtedy bardziej "lepka" czy coś w tym rodzaju i zwyczajnie przeszkadza - przynajmniej mi ;)

ja też tak często pluję, bo ta ślina taka jest nieprzyjemna.

trzeba potem dużo wody wypić, żeby wróciło do normy...

tyle ze nie biega 30 minut po boisku. A kondycje cwiczy normalnie jak kazdy zawodnik wiec to chyba nie to ;]

ostatnio ćwiczył przy piwie - mam 8 świadków ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ooo, mecz był ;) Ja wychodzę z założenia, że miewaliśmy dobrych skoczków narciarskich, siatkarki, piłkarzy ręcznych, nawet speców od rzutu młotem ale w piłkę nożna to od lat jesteśmy dno i nie warto oglądać, czyli jak zwykle nic nie straciłem ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ooo, mecz był ;) Ja wychodzę z założenia, że miewaliśmy dobrych skoczków narciarskich, siatkarki, piłkarzy ręcznych, nawet speców od rzutu młotem ale w piłkę nożna to od lat jesteśmy dno i nie warto oglądać, czyli jak zwykle nic nie straciłem ;)

To już przesada, byliśmy dobrzy w nogę i to nawet bardzo, gdybyśmy nie byli komunistycznym krajem Ci chłopaki mogliby grać w normalnych klubach, a tak puścili tylko zibiego.

Mamy tysiące baaaardzo utalentowanych chłopaków, jednak nikt im nie pomaga, nie ma bazy szkoleniowej, a na górze SAME barany które tylko myślą jak na Tobie zarobić.

Pomyślcie że macie z góry ustalony wynik(dzisiaj przegrywamy 2;0) i jak tu można być ambitnym? Skoro chłopaki grają za marne grosze i muszą myśleć jak zapewnić przyszłość dzieciom po jakże krótkiej karierze piłkarza...

ŻENUA!

Mnie tylko dziwi czemu Kokoszki nie powołał ;). Jak grzał w Wiśle ławę, ale można było na nim grosz zarobić to był wielki talent - i co nagle się skończył? A moje zdanie jest takie: chłopaki zagrali przeciwko trenerowi - chyba że nagle oduczyli się grać.

A co do samej osoby trenera to kto podpisuje taki kontrakt? Chyba tylko u nas jest to możliwe. A skoro taki super trener to czemu pół życia zwiedzał świat?

I ostatnimi czasy zamiast trenerki zdarzało mu się być "dyrektorem technicznym".

I dla jasności nie mam żalu do niego tylko do ludzi, którzy z ramienia PZPN podpisali rażąco niekorzystny kontrakt jeszcze przed EURO! Na jego miejscu też bym siedział i kasę ciągnął - ma rację "For money". Nigdy go nie chwaliłem, a po powołaniach na Euro wręcz jest dla mnie partaczem. Aha i dla krytykantów mojej wypowiedzi proszę przedstawić jaką obecnie ma taktykę i styl nasza drużyna narodowa - jak dla mnie to kopanina!

Ja czegoś tu nie rozumiem, paintball, profesjonalne drużyny europejskie zużywają miesięcznie kulki za jakieś 100 tys zł, do tego wynajmują hale wielkości kilku boisk na codzienne treningi. Dorabiają w McDonaldzie, żeby jakoś wyżyć a sponsorzy... nie ma czegoś takiego jak sponsorzy w Europie ;) Razem kombinują jak mogą załatwiają reklamy, jakoś wiążą koniec z końcem, do tego cholernie drogie turnieje i dają rady. Szczerze nie wiem jak oni to robią bo jeden turniej Europejski to całość koszt ok 3 tys zł / zawodnik.

A piłka ? Koszulki, buty i piłki nie wierze, że są kosmicznie drogie, napewno nie tak jak sprzęt do paintballa. Grać jest gdzie bo każda miejscowość ma boisko. Takie ich tłumaczenie, że Polska reprezentacja jest słaba bo nie ma kasy jest kompletną bzdurą. Jak sie grać nie umie to nie pomoże żaden Leo, Bleo ani buty Nike za 700 zł ;)

ps. jak sie rozpieszcza graczy tak, że się później wożą Corvettami i mieszkają w pałacach (Majdan niegdyś) to nie dziwne, że nie robią tego z miłości do sportu tylko dla kasy, bo ja znam jednego z najbardziej utalentowanych graczy paintballowych na świecie, który wieczorami dorabia, żeby sobie kupić jedzenie ;]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

To już przesada, byliśmy dobrzy w nogę i to nawet bardzo, gdybyśmy nie byli komunistycznym krajem Ci chłopaki mogliby grać w normalnych klubach, a tak puścili tylko zibiego.

Jeszcze Smolarka (tatę) i Młynarczyka o ile dobrze pamiętam. Pozdrawiam

Dokładnie... Jak Boruc pięknie bronił to go chwalono a jak raz mu się potknęła noga to jest zerem...

[...]

nie taki raz i nie dwa ;)

Leo mi nie zal, nie oszukujmy sie, ale tan facet mial ostatnie sukcesy w latach 90tych..

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Uważasz, że w piłce korki piłka i boisko to wszystko? Taa ale żeby sobie iść i pokopać z kumplami.

Na coś profesjonalnego, trzeba szkolenia, dużo szkolenia i wsparcia finansowego. W innych krajach zawodnicy mogą się zajmować TYLKO graniem, w Polsce piłkarz ma tysiące innych spraw na głowie.

Sam gram w klubie i wiem z czym się wiąże brak pieniędzy w klubie, kiedyś tak było i ciężko było się czegokolwiek nowego nauczyć, brak trenera, żałosne przegrane, wkońcu spadek. Przyszła kasa, trener z prawdziwego zdarzenia i nasz bramkarz stał się w 2 lata zupełnie innym zawodnikiem, a ja nauczyłem się więcej przez miesiąc niż ostatnie 2 lata. A dojeżdżanie do klubu obok 15kilometrów - tylko dla tych, którzy są pewni swojego, a w piłce konkurencja jak nigdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności