Skocz do zawartości

Boruc i nic więcej...

advokat

Rekomendowane odpowiedzi

Wręcz przeciwnie - ja uważam, że jak ktoś lubi grać, to jest całe jego życie, to nie potrzebuje dobrego trenera, super korków, piłek i sztabu masażystów, psychologów i trenerów ;) Wielu dobrych graczy wykupili z biednych osiedli w biednych krajach, gdzie po prostu grali i byli najlepsi ;) U nas każda wiocha ma boisko a to i tak za mało. Paintball też jest sportem zespołowym - przypomina trochę piłkę, bo każdy zawodnik ma swoją funkcję, musi być komunikacja co jest trudne, talent, myślenie, szybkie podejmowanie decyzji - mimo to ludzie potrafią się jakoś dotrzeć nie mając sztabu trenerów, mało tego zyskują uznanie tylko w tym zamkniętym świecie, nikt ich nie zna, nikt o nich nie słyszał. Robią to bo to jest ich życie ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Najważniejsze to być konsekwentnym.. ja nawet nie widziałem że jest jakiś mecz, tak więc nie wiele straciłem. Polską piłkę mam w :######: co daje mi lajtowe samopoczucie ;)

kurde blaszka a już myślałem że jestem taki wyjątkowy, a tu okazuje się że mi podobnych jest więcej ;-)

uprzedzam wszelkie pytania, kiedyś grałem w piłkę i to bardzo dużo, a piłką wszelaką przestałem się interesować po mundialu w 1986 roku

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Niestety wszystko tak sie potoczyło, że nie dość że grali jak panienki (słońce swieci, murawa zła, kibice źle nastawieni, wiatr nie ten i jeszcze nie wiadomo na co można by zwalić winę) to jeszcze na 100% nie odpadli i znowu będzie wejda czy nie wejdą.. i mecze ostatniej szansy i tym podobne rozważania, nadzieje.. Grali praktycznie z amatorami, czy niżej można jeszcze zejść?

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności