Skocz do zawartości

Problem z funkcjonowaniem otwarty.pl mini v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie.

Otóż zainstalowałem sobie ten skrypt na cba.pl i po instalacji, nie mogę dodawać stron , nie wyświetla się nawet regulamin, pomimo, że jest napisany.

Już podczas instalacji musiałem stworzyć plik config.php bo nie był instalator w stanie utworzyć go samodzielnie.

Obecnie w ustawieniach o sposobie łączenia się z serwerem mam curl ale, próbowałem wszystkich trzech wariantów i nici.

Regulamin wprowadziłem w tym samym oknie co tekst jak wstawić? i ten drugi się pojawia a pierwszy nie.

Katalogi na serwerze mają u mnie chmod 777 pliki- 644

strona jak by kto mógł i miał czas zerknąć to spisstron.cba.pl , podczas instalki, ktoś tam już kilka stron dodał ale ja nie mogę.

Dodam , że nie mogę otrzymać pól do wpisania przy kategoriach, które sam stworzyłem.

Pozdrawiam i czekam na jakieś wskazówki

Oczywiście, serwer darmowy ale dostęp dali.

w pliku mam wpisane wartości, które autor zaleca wstawić. Zresztą były one i nic nie dodawałem.

Większość darmowych serwisów nie obsługuje mod-rewrite, więc sam plik nie wystarczy.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności