Skocz do zawartości

linki wychodzące

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

czym mniej tym lepiej

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

no tak wiem :(

ale czy jest jakaś granica np. w stronie zapleczu mam np. sklep (takie widmo :) ) linków zaindeksowanych 56 tys. pr 4

linków w stopce ok 70 . Czy aby nie przesadzam i nie narażam się na bana ?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

no tak wiem :)

ale czy jest jakaś granica np. w stronie zapleczu mam np. sklep (takie widmo ;) ) linków zaindeksowanych 56 tys. pr 4

70? :|

powiem tylko jedno... POMOCY! :(

heh :(

tak , myślałem .

No ale strona bardzo ładnie punktuje w link me , e-weblink etc .

Trzyma się w google z tymi linkami od 1 roku . I na dodatek domenka jest już w polskiej sieci od 1999 :)

p.s

Chyba jednak przystopuję bo szkoda dostać bana :/

edit

linków jest 58 .

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

58 to też dużo, no chyba że je sprytnie porozrzucałeś (jak to ostatnio LinkMe wymaga) zamiast trzymać wszystko w stopce.

A tak przy okazji, za tak szybkie zdjęcie linków możesz się spodziewać filtra.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

70 linków raczej nie może byc z SWL no chyba ze wszystkie zainstalowałeś po dwa razy

70 linków wychodzących , zapewne liki każdy z innej parafi byc może strona nie dostanie bana ale jej "moc" będzie pewnie zerowa

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności