Skocz do zawartości

Filtr czy poprostu koniec pomocy dla nowej domeny

nerc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

mam problem, moja strona www.ecad.com.pl była już na 13 pozycji w google pod hasłem "cięcie wodą". Dzisiaj rano spadła na 61 pozycję...

Domena istnieje nie całe pół roku. Dodałem ją manualnie do katalogów takich jak onet, wp, interia, jeżeli chodzi o ten ostatnia to w google webmasters tools prawe wszystkie linki są z interii... Razem jest ich 2100 z czego 1950 to interia.

Dodatkowo używam do dodawania linkiseo.net.pl 15 linków dziennie.

Od środy zacząłem używać systemu wymiany linków seo.net.pl (linki dynamiczne) na dwie główne frazy przydzieliłem po 500ptk. na frazy niszowe po 200ptk.

Dlaczego moja strona tak bardzo spadła?

Czyli na pewno jest to filtr?

Tak, z pewnością filtr. W miarę świeża domena, zbyt szybki przyrost linków z SWL.

Cache zapisany z linkami niepowiązanymi tematycznie w stopce https://209.85.229.132/search?q=cache:dVDX7...=clnk&gl=pl

Ponadto naczęściej otrzymywane filtry wysyłaja strony na pozycje 40-80. U Ciebie wszystko się zgadza. 100% Filtr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności