Skocz do zawartości

Link Vault, na czym polega ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Cierzko jest kogos zmusic do napisania na gg wiec zapytam moze tutaj.

Interesuje mnie wytlumaczenie kilku pojec i pozycji w panelu:

Link Spaces Available 57 cached - ??

Link Spaces Filled 0 cached - ??

Vaultage 15 - ??

Prosze z gory nie krytykowac mojej nie wiedzy. Jezeli ktos nie chce odpowiedziec na moje pytanie to lepiej niech nic nie mowi.

Prosze opomoc osoby ktory wqiedza cos na ten temat i rozumieja ze ktos moze cos nie wiedziec :D

Pozdrawiam wszystkich.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co zonacza:  

Account & Site Settings  

Link Spaces Available 189 cached  

Link Spaces Filled 0 cached  

Z tego co rozumiem to Link Spaces Available 189 cached - oznacza ze wykroto u ciebie 189 stron na ktorych moze sie wyswietlac link z innych serwisow.Ta liczba bedzie rosla - przynajmniej w moim wypadku tak jest.Im wiecej tym lepiej :)

Link Spaces Filled 0 cached - a to ze z tych 189 jak narazie nie wyswietla sie na zadej podstronie link z serwisu.Z czasem zaczna sie wyswietlac.U mnie to zajelo 2 dni.(akceptacja linku i wyswietlanie)

Punkty (Volty) naliczane sa osobno dla kazdej podstrony i choc to podobno wielki sekret link-vault w jaki spoosb sa punktowane, to ogolnie wiadomo ze opiera sie na PageRanku (dla kazdej strony osobno) i na ilosci zaindeksowanych stron przez wyszukiwarke - mozna sobie sprawdzic site:www.twojastrona.com.

I teraz jesli jakas twoja podstrona jest powiedzmy slaba, to dostaniesz za nia pare voltow, to umieszczenie na niej czyjegosc linku zabierze wlascicielowi tego linu tez klika voltow. I tak samo w druga strone... jesli masz do rozdysponowania powiedzmy 40V to system nie umiesci twojego linku na stronie np. z PR5 bo by cie to kosztowalo ze 300V a przeciez tyle nie masz... Wrzuci twoj link na np. 40 obcych podstron z PR0.

Podobno za umieszczenie linka na stronie PR0 kosztuje 0.33V

Tak wiec z grubsza patrzac, to wazne jest by miec duzo podstron na stronie (forum itp), no i zeby PR byl w miare wysoki. A czy lepiej miec 5 podstron z PR5 czy 1000 z PR0, to ci nie powiem, chodz bym obstawiam ze te wartosci sa ==

Pytasz sie czy wyszukiwarka znajdzie twoje linki na innych stronach...

Jest zakladka gdzie sa wymieniane dokladne adresy stron na ktorych jest twoj link, skopiuj i podaj na tacy do wyszukiwarki :)

A co do rzedu wielkosci voltow, bo pewnie se zastanawiasz czy masz duzo czy malo, to mocne konta maja okolo 150.000V

to ogolnie wiadomo ze opiera sie na PageRanku (dla kazdej strony osobno) i na ilosci zaindeksowanych stron przez wyszukiwarke - mozna sobie sprawdzic site:www.twojastrona.com

No cos tutaj chyba mi nie pasuje.Ja mam duzo mniej stron zaindexowanych w google przez komende site:

No chyba ze system wykorzystuje inne komendy albo sposoby.

Jedno jest pewne w systemie mam ponad 2 razy tyle stron niz w google i nadal przybywa.Moze ktos wie czy oni maja jakis swoj system przeszukiwania stron czy jak.Tak czy siak system jest the best :)

KOlejna sprawa to to ze jest tam tez foum i jest na forum petycja o dorzucenie tematu tylko dla polakow wiec dolaczcie sie moze sie uda.

Jest zakladka gdzie sa wymieniane dokladne adresy stron na ktorych jest twoj link, skopiuj i podaj na tacy do wyszukiwarki  

z tym podaniem na tacy to o co ci chodzilo bo nie jaze o co ci chodzi a chcialbym :):D:D.

Pozdro for all

z tym podaniem na tacy to o co ci chodzilo bo nie jaze o co ci chodzi a chcialbym :):D:D.

Po zalogowaniu pod Link Active masz (u mnie) 2 links : 0V klikasz w to i tam masz wypisane strony gdzie jest link do twojej strony.

Jesli chodzi o podsuwanie do wyszukiwarki to:

https://www.google.pl/intl/pl/addurl.html

A co do reszty...

metoda site:www.twojastrona.com system sprawdza jak duzo stron jest zaindexowanych i miedzy innymi wg tego daje ci Volty. (podobno!)

Pytasz sie co to Link Spaces Available?

Masz strone, ktora ma 20 podstron - razem 21...

21 * 5 (linkow na kazdej stronie) = 105

Ilosc linkow na stronie regulujesz w skrypcie, ktory wstawiles do swojej strony.

dzieki za odpowiedz.

Z tymi punktami to nie wiem jak to jest dokladnie.

Bo podstron sprawdzajac site:twojastrona.pl mam caly czas tyle samo a jednak punkciki caly czas mi sie dzwigaja :)

Jedyny problem to literki polskie np. Ł

Ale na forum pisza ze nad tym pracuja i ze powinno to za niedlugo dzialac.

A tak wogole to dla tych co jeszcze nie sa w tym systemie, wchodzic i sie rejestrowac https://www.link-vault.com/?ss=3148 :)

Pozdro

DjRuta, SMYS oboje nie macie racji co do poprawności linku.

Poprawny jest taki:

https://www.link-vault.com/

(Jak po chamsku, to po chamsku) :twisted:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności