Skocz do zawartości

Link Vault, na czym polega ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Inaczej tego pokazać nie umiałem, ja to obliczam w ten sposób a wynik jest tylko poglądem co mogę a co nie. Możesz przecież w tym czasie zyskać wiele V albo trochę ich stracić, możesz dodać parę stron albo jakąś frazę. Może nie wyświetlić 20 linków na dzień i zostanie trochę więcej na następny. I tak dalej i tak dalej.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Mysle ze ten mechanizm ograniczenia pojawiania sie nowych linkow jest po to by zachowac jakas logike.

Jesli strona np. jest nowa, albo stara tylko przez rok czasu miala 1 link i tu nagle w 3 tyg pojawilo sie do niej prawie 500 linkow, to tak jakby koles, ktory cale zycie zbieral butelki nagle kupil sobie mercedesa... pierwszym jego gosciem bedzie urzad skarbowy (czyt. ban) :)

Wstawiłem na strone kod wyświetlający linki ale przed wszystkimi linkami wyskakuje mi "Page: / :" nie widziałem w kodzie nigdzie tego, da się jakoś tego pozbyć?

I drugie pytanie w "Organise links" do czego służy opcja Link Proportion i Max Links Per Day?

Ja mam problem bo mam 2k punkto ustawione 3 linki (polskie strony turystyczne) i linkow baaaaaardzo powoli przybywa tak wolno ze chyba przez rok nie zuzyje tych wszystkich puktow. Jakies rady ?

PS.Ustawienie punktow na wasze linki nie wchodzi w gre ;p

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności