Skocz do zawartości

Link Vault, na czym polega ?

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz też dwukrotnie dodać linka i wtedy będziesz mieć 2x 20 linków/dobę

I ustawić różne kategorie, bo z jednej może być za mało stron.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Mam takie pyt. W LV jest licznik z wskazówką. Gdy najedzie się na niego myszka wyświetla się ile V zostało zużytych np 400/700. Czy ten licznik zeruje się wogole, chodzi o uzyte V? Jak tak to kiedy?

Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR?

Zarejestruj się w systemie wymiany linków!

Darmowa wymiana linków!

Wymiana linków

System wymiany linkow

Zainstalowalem Link-Vault potem go aktywowalem, ale na stronie caly czas mam taki tekst i takie linki:

Page: /index.php : TestLink1 - TestLink2 - TestLink3

A w panelu administracyjnym:

Link Spaces Available 0 cached

Link Spaces Filled 0 cached

Co teraz nalezy zrobic aby ten system zaczal dzialac?

.

Czekam juz prawie 2 dni, a strone dalej mam na czerwono jako "Awaiting Approval" Wszystkie testy przechodzi jako passed. Ile mozna czekac?

W tym czasie dolozylem druga strone strone, ktora po kilku godzinach zostala zatwierdzona. Ale na jednej i na drugiej stronie mam w dalszym ciagu testowe linki (zaznaczam ze strony nie sa w trybie testowym).

Podczas wprowadzania strony system pyta sie o 3 różne linki na ktorych bedzie zainstalowany Link-Vault. Jakie mam podac linki jezeli moj serwis ma kilkaset stron includowanych przez index.php? I na kazdej z nich beda zawsze wyswietlone linki z tego systemu.

.

• 2 tygodnie później...

Minelo juz troche czasu a u mnie to w dalszym ciagu nie dziala.

Nie umiem tego systemu zainstalowac a jestem w stanie napisac go w php :)

Na poczatku niby wszystko bylo OK, wszystkie pozycje w tescie byly passed. Ale jak dotad zadnych linkow mi ten system nie wysietlal na stronie. Teraz nie przechodza testu linki. Wszystkie trzy pozycje tego typu:

This Page should contain [tutaj jakis link do innej strony] failed

Czy mozna zmienic jakos te trzy linki na inne? Chodzi o te trzy linki, ktore podaje sie na samym poczatku podczas dodawania nowej strony (strona ma około 300 podstron).

.

Witam

No nie wiem dlaczego mozesz miec taki problem .

Ja nie jestem zadnym specjalista ale moge podzielic sie moimi doswiadczeniami.

Ja dodalem trzy linki :

jeden ze strony glownej i dwa jak dobrze pamietam to byly linki podstron pierwszych z mojej listy menu na stronie i zostalo zakceptowane w jeden dzien bez zadnych problemu.

Dodaj od nowa strone i podaj inne linki i po sprawie :lol:

Pozdrawiam :P

Linki mam jak najbardziej normalne:

domena.pl/index.php?parmetr=zmienna

A nawet gdyby sie zdarzylo ze by byly pokrecone parametry, to i tak wyswietli sie glowna strona.

Aby dodac strone od nowa, to nalezy ja wczesniej usunac. I nastepne dodanie bedzie mozliwe dopiero za miesiac :lol:

.

Witam

Czy ktoś może miał podobny problem do mojego?

Zarejestrowałem się w Link Vault, pobrałem pliki php, dokonałem właściwych wpisów w pliku .htaccess, wrzuciłem odpowiednie wpisy na podstrony, na których mają się wyświetlać linki, robię test i aktywację i... wszystko jest failed. System był tylko w stanie rozpoznać wersję skryptu, którą zainstalowałem.

Napisałem na forum Link Vault prośbę o pomoc, ale tam nikt nie raczył mi odpisać.

Może więc tu znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która wie, jak rozwiązać ten problem?

Dodam, że moja strona jest wyłącznie w html'u.

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności