Skocz do zawartości

do pracy w google zatrudnię ;)

lordbart

Rekomendowane odpowiedzi

często dobra, pomysłowa idea albo badania podstawowe (a nie nieprawdopodobnie wielka kasa)

ale problemu chocby serwera nie pominiesz, jak czytalem w dziale hosting serwer ktory ma 100 x pentium 3 kosztuje 1 mln $ - google ma pewnie ze 100 takich skrzynek albo i wiecej i nawet lepsze,

taki serwer musi byc postawiony bo inaczej natlok informacji, kopii stron i uzytkownikow go ugotuje w 5 minut ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Tak dlatego napisałem tylko o 5 mln złotych z pensjami "bohaterów". Ale tego NIE MA MOŻLIWOŚCI zrobienia w ramach struktór ONET.pl CZY WP.pl - z powodu korporacyjnego podejścia - jestem tego pewien - tutałem się kilka lat po "wielkich" polskich firmach i wiem jak "chętnie" przeznacza się tam pieniądze na takie rzeczy a równocześnie top miliony w innych głupotach.

Chciaż gdybym miał 5 mln zł na zespół to zorganizowałbym kilka innych rzeczy - nie koniecznie wyszukiwarkę ;-).

A uwież mi, że należę do ludzi "chcieć to móc" i dlatego siedzę teraz po 12 godzin przy kompie (oprócz tego mam rodzinę) i pisze różne wynalazki (między innymi z naszej SEO i Optymalizacji, branży) w nadzieji na zysk :-). I już są pierwsze efekty ... dlatego wierzę, że można przebić google ... nie wierzę, że zrobi to WP, czy inny polski moloch ;).

• 2 miesiące temu...
menadzer od klientów kluczowych

czyli chca zwiekszyc sprzedaz w Polsce,

wiecej sprzedanych reklam, za wieksze pieniadze...

wiadomo z czym to sie bedzie wiazac... AS :P

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności