Skocz do zawartości

witam wszystkich.Prosze o praktyczne porady

easylimo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Trafilem na forum za posrednictwem biznesforum.pl.

Jestem wlascicielem malej firmy zajmujacej sie wynajmem limuzyn. Posiadam strone od trzech miesiecy nie szaleje z dodawaniem jej do katalogow,ale temat pozycjonowania jest dla mnie bardzo wazny.Moj udzial na forum chce spozytkowac znalezieniem dobrego fachowca w tej dziedzinie, aby poprowadzil profesionalnie pozycjonowanie.Ja niestety nie znam sie na tworzeniu stron ani ich pozycjonowaniu, aczkolwiek jakies podstawy mam.Moim malym sukcesem jest samo zaistnienie w google ( co dla wiekszosci z was bedzie smieszne zdaje sobie z tego sprawe) na 18 miejscu przy frazie limuzyny szczecin i na 26 limuzyna szczecin.W yahoo jest to miejsce 4 a w altavista 1.

W mojej branzy na szczescie nie jest szczegolnie tloczno na rynku lokalnym stad wyniki (tak sadze), aczkolwiek mysle o miejscach 1-5.Prosze wszystkich profesionalnie zinteresowanych tematem o kontakt jesli sa w stanie pomoc mi w zrealizowaniu planow.Moj mail to easylimo@easylimo.pl

Witaj

Frazy nie naleza do trudnych, wiec bez problemu znajdziesz kogos, umieszczajac ogloszenie w dziale zlecen.

Regulamin zlecania ogloszen.

Pozdrawiam

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

biznesforum zdechlo.Zreszta nie tylko biznesforum.Na wiekszosci polskich forow tematycznych teraz jest taka tendencja ze ludzie tylko sie spieraja zamiast skupic sie na tematach waznych.Czego nie ma np na forach angielskich.Ale nieistotne.

Chcialem podziekowac forumowiczom za odzew jaki spowodowal moj post.Napisalo kilka pomocnych duszyczek i o to chodzilo.Tak trzymac.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności