Skocz do zawartości

Najnowszy wordpres 2.71-jak z nim postępować

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz marius więszość nie myśli że jak wszystkim działa tylko nie im to coś oni spierniczyli tylkoże to zawsze wina leży nie po ich stronie no bo jak ja mogłem coś zchrzanić ? Toż to niemożliwe.

Szkoda czasu na odpowiedzi takim ludziom bo jeszcze tylko opiernicz dostaniesz jak im dobrze doradzisz jak to wiele razy bywało w moim przypadku. Ci ludzie najpierw muszą się nauczyć samokrytyki potem można z takimi dyskutować

Ja nie pisze ze zrobiłem wszystko i mi nie działa tylko ze instalowałem jak poprzednie wordpresy i mi nie działa.

Nikt Cie nie zmusza do pisania w tym temacie, skoro uważasz za zawsze słowa krytyki dostajesz.

Napisałeś że zainstalowałeś i wyskakuję "jakiś błąd".

Jak ktoś chce sprawdzić i pomóc, to się okazuje że już wywaliłeś instalację i coś modzisz z poprzednimi wersjami (nikt chyba nie wie po co).

Kto i jak ma ci pomóc? Wpisz sobie w Google "jakiś błąd w wordpressie" i może coś znajdziesz, kto wie.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Napisałeś że zainstalowałeś i wyskakuję "jakiś błąd".

Jak ktoś chce sprawdzić i pomóc, to się okazuje że już wywaliłeś instalację i coś modzisz z poprzednimi wersjami (nikt chyba nie wie po co).

Kto i jak ma ci pomóc? Wpisz sobie w Google "jakiś błąd w wordpressie" i może coś znajdziesz, kto wie.

ok jak sobie kolega życzy... ale jak się okazało dostałem odpowiedź zna swoje pytanie co więcej już dział- więc jednak da się.

• 7 miesięcy temu...

Hej..

Wie ktoś jak usunąć date przy postach i opcje dopisywanie komentarzy pod postawmi. Stronke robie na WP ale nie bloga wieć funkcje te są mi zbyteczne.

z góry dzięki

za wyświetlanie daty odpowiada

<?php the_time('F j, Y') ?>

w tej samej linii w zależności od templatki może być też info o autorze, kategoriach i tagach

to samo musisz usunąć być może w pliku page.php, single.php i archive.php, czasem category.php - zależy od templatki

za link do komentarzy na głównej (plik index.php) odpowiada

<?php comments_popup_link(''); ?>

a w pliku single.php

<?php comments_template(); ?>

odpowiada za wyświetlanie formularza do wysyłania komentów

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności