Skocz do zawartości

Dlaczego nie chce zaindeksować?

konrix

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.webwweb.pl/

https://www.katalog.web-tools.pl/ - wpis po kilku sekundach, w indeksie po kilku godzinach

@mmr88, dwa wyjątki, po drugie lepiej poczekać dzień na moderację, niż rok na indeksację wpisu i się nie doczekać ;)

@konrix, nie wiem co kombinujesz ale coś mi się nie podoba Twoja stronka? Już jest w indeksie, a cache jest puste, nie wiem czy robiłeś jakieś dziwne przekierowania, jak również zobacz na to. Nie zagłębiam się, ale już widzę czemu strona się tak długo indeksuje... ponieważ:

https://www.meble.x25.pl/

Ten adres jest zaindeskowany, a to jest ta samo strona i jest już w indeksie od 25 marca, więc radzę się tym zająć,

bo na takim czymś daleko nie zajedziesz.

Wracając do kolejnego pytania, jak dodasz do tych wartościowych to już jakiś miesiąc, potem dodajesz do tych słabszych.... a międzyczasie po kilku miesiącach budujesz swoje zaplecze z którego linkujesz... i po roku jesteś w TOP10 pod hasło MEBLE.

Jeśli już na tym etapie masz problemy lub Cię to przeraża, to najwyższy czas także zastanowić się nad zleceniem pozycjonowania na zewnątrz.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Niestety nie mogę sobie pozwolić, żeby mnie to przerosło. Na początku zrobiłem zwykłe przekierowanie WWW, jednak zrozumiałem swój błąd. Teraz wpisałem zewnętrzne serwery DNS (ponieważ posiadam domenę w home.pl, a serwer jest z x25.pl) Teraz widzę że coś jest nie tak, bo już zaindeksowało stronę jako www.meble.x25.pl

teraz nie wiem co zrobić..

konrix spokojnie, katalogi indeksowane sa z duzym opoznieniem, ale zazwyczaj sa indeksowane i pomagaja. tylko w przypadku takim jak Twoj - gdy chcesz szybko zaindeksowac strone - to one za latwo Ci nie pomoga ;) pomoga pozniej, w zdobywaniu pozycji, a to musi potrwac.

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

teraz nie wiem co zrobić..
Zrobić przekierowanie 301 z tej domeny na właściwą, i zrobić przekierowanie 301 o którym pisałem wcześniej.

Od tego powinieneś zacząć i katalogi w tym przypadku nic nie mają do rzeczy.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności