Skocz do zawartości

proste.pl - nieprzedłużymy

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja podpisuje sie pod kolejna negatywna opiwnia... dzisiaj również dostalem taki mail a prakrycznie pare stronek generujace minimalny ruch ... z tym ze na mysql... moze nie chca obciazac w ogoel baz? albo maja z tym jakies problemy?

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam na proste.pl konto minimalne za 59 zł netto za rok. Na tym 8 działających stron, łącznie na około 400 wizyt dziennie. Wszystkie strony na jednej bazie, bo tylko jedna jest...

Dostałem informację o terminie płatności, czyli pewnie konto przedłużą. Dopóki mnie nie wyproszą to nadal pozytyw :D

Ja podpisuje sie pod kolejna negatywna opiwnia... dzisiaj również dostalem taki mail a prakrycznie pare stronek generujace minimalny ruch ... z tym ze na mysql... moze nie chca obciazac w ogoel baz? albo maja z tym jakies problemy?

8 dni temu wyslalem do Pana e-mail z fragementem slow loga oraz explainem aby mogl Pan poprawic zapytania.

Nie bylo zadnej odpowiedzi w zwiazku z tym dzis wysalem informacje, ze zapytania nadal nadmiernie obciazaja serwer i nie przedluzymy abonementu, ktory konczy sie w sierpniu 2009. Prawie 5 miesiecy to duzo czasu na:

1) optymalizacje zapytan

2) znalezienie nowego hostingu

Chcialbym sie dowiedziec co w tym jest negatywnego i nieprofesjonalnego ? Czy oczekuje Pan, ze przy abonamencie 59 PLN rocznie my zoptymalizujemy te zapytania czy bedziemy je "tolerowac" ze szkoda dla siebie i innych naszych klientow ?

Ruch faktycznie na koncie je jest duzy, ale nie ma to znaczenia.

Dodam tylko ze w ciagu prawie 3 lat istnienia marki proste.pl jest to drugi taki przypadek a dzialania te sa przez nas podejmowane tylko w interesie naszych klientow.

Nie moze byc tak ze 3 bazy danych konsumuja tyle zasobowe serwera co prawie 700 pozostalych.

Myślę że tą całą sytuację wystarczająco jasno wyjaśniłem w przeprowadzonej z Panem korespondencji.

W razie wątpliwości zgadzam się na jej opublikowanie. Nie mam nic do ukrycia.

Hosting ten uważam za dobry, ale eliminowanie błędów i kontakt z klientem za fatalny. (przynajmniej w tej sytuacji)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Hosting ten uważam za dobry, ale eliminowanie błędów i kontakt z klientem za fatalny. (przynajmniej w tej sytuacji)

To może napiszesz co uważasz w tej sytuacji za fatalny błąd w komunikacji z klientem? Masz 5 miesięcy, żeby się przenieść z hostingu który kosztuje takie grosze a info co poprawić też dostałeś.

Jeśli tego nie umiesz zrobić to niestety nie ich wina. 60pln to jest godzina pracy programisty. Chyba nie liczysz, że za takie śmieszne pieniądze będą ci rok świadczyć hosting i jeszcze skrypty poprawiać?

W razie wątpliwości zgadzam się na jej opublikowanie. Nie mam nic do ukrycia.

Ale po przeczytaniu dwóch wypowiedzi tutaj nie może być chyba żadnych wątpliwości. Jeśli to co pisze krzysztofgda to prawda - to masz bardzo dziwne podejście do sprawy.

WOW tego nie masz nawet w hostingu za 59zł/m a co dopiero rocznie ;)Oczekujesz Mercedesa to kup Mercedesa.

zabrzmiało to co najmniej jakby proste oferowało jakąś tanią chińszczyznę, a chyba tak nie jest, wnioskując po opiniach klientów ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności