Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony w flashu /ħŧµł

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozycjonuję pewną stronkę wykonaną w html/flash + zamiast textu obrazki , google nie widzi żadnego textu .

Zacząłem pozycjonować ją od 3 tygodni 2 tygodnie temu strona wskoczyła na 17 pozycję od 6 dni jest na na 15 pozycji czasami 16 i nie "lezie" do przodu :/ Pozycjonuję swl , stworzyłem dodatkowo stronę zaplecze opalanie-natryskowe.eu - myślę , że gdy dobrze wy pozycjonuję te zaplecze stronka docelowa będzie miała solidną podporę tematyczna ?

Co jeszcze mógłbym zrobić aby strona zyskał ?

Pozdrawiam

p.s

sorry za ħŧµł w tytule postu ale układ klawiatury nawala , a nie mogę teraz tego zmienić :/

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

jedna zapleczowka to chyba troche malo :D

ale nie wiem jaka konkurencyjnosc pod Twoja fraza jest. nie sprawdzaj wynikow codziennie bo zwariujesz. sprawdz raz na 4 dni :D

a jak mozesz pomoc? wieleeeeeeee sposobow. mozesz pozycjonowac i zapleczowke i glowna jeszcze dodajac do katalogow seo, preselli, wymieniac sie linkami z innymi, dodawac do platnych katalogow np katalog.wp.pl (takie samo jest na interii itd), mozesz poszukac stron o urodzie np wizaz.pl i oferowac rabaty dla tych serwisow ktore podadza link lub najzwyczajniej wejsc na forum o tej tematyce i zareklamowac sie w temacie. ale nie oczekuj wynikow w tydzien. lepiej rob konsekwetnie to co napisalem i sprawdz pozycje za pol roku - bedzie mila niespodzianka niz codziennie rozczarowanie :)

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności