Skocz do zawartości

Skrypt lub stron do katalogowania za granicą

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

przy Sprytnym Katalogowaniu + lista samodzielnie wysegregowanych katalogow ten caly digixmax nawet do kosza sie nie nadaje, strata kasy wydawanie na ten program i czasu

A ja z powodzeniem używam :killer: Moim zdaniem świetny program. Jest wersja darmowa - w trybie automatycznym katalogi PR0; w trybie polautomatycznym pozostale.

wybacz ale nie wiem czy zauwazyles ale wiekszosc tych katalogow jest zaspamionych a placic chyba 8 funtow za dostep do pelnej listy i tak w miare kiepskiej nie mam zamiaru placic za 5 funtow moge ci podac liste katalogow wyselekcjonowana :)

to gdzie mam przelac te 5 funtow ? chetnie kupie taka liste okolo 100 katalogow, najlepiej free, moge sobie w wolnym czasie pododawac az tak mi sie nie spieszy

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

przy Sprytnym Katalogowaniu + lista samodzielnie wysegregowanych katalogow ten caly digixmax nawet do kosza sie nie nadaje, strata kasy wydawanie na ten program i czasu

To bardzo dobry program, który w dodatku jest za darmo. Dodawanie ogranicza się do wpisywania captcha i idzie bardzo szybko.

...

To bardzo dobry program, który w dodatku jest za darmo. Dodawanie ogranicza się do wpisywania captcha i idzie bardzo szybko.

Ostatni raz sie spytam czy chociaz jedna osoba ktora uzywa tego programu zwrocila uwage do jakich katalogow dodajecie swoja strone ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności