Skocz do zawartości

Statystyki a pozycjonowanie

pies

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam takie zapytanie do grona czytelników PIO.

Otóż stworzyłem serwis internetowy , w którym nieoczekiwanie .... pojawiło sie wielu gości , jest to strona , nie forum ...

Zauważyłem że na stronie jest dziennie ok 350 nowych użytkowników a łącznie odsłon wygenerowanych w ciągu +- 3 dni to 5k , zastanawiam sie czy to jest sporo na nowy serwis , a jeśli tak to jak mogę to wykorzystać ?

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

wolał bym nie pisać o czym jest ta strona :blink: Dominik , rozumiem ze takie ilości zapytań i kliknięć, to norma ?

tamdolicha , myślałem ze uda mi sie cos skubnąć na tym B) ( uu oznacza unikalnych użytkowników rozumiem ? )

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zalezy po jakim czasie masz tyle odwiedzin. Jesli po 2 tygodniach to bardzo dobry wynik, bez wzgledu chyba na tematyke.

Dobrze koledzy powiedzieli - mozesz juz zarabiac na jakies waciki. Raczej zaczalbym od adsense, sa jeszcze firmy zajmujace sie posredniczeniem w zamieszczaniu reklam, wystawiaja faktury itp. Ale tak slabych wynikow na stronach klientow (wydawcow internetowych) nie widzialem.

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności