Skocz do zawartości

CADIE

Pakinter

Rekomendowane odpowiedzi

No na pewno to się sprawdzi jako generator zaplecza - potrafi to postawić szybko całkiem niezłą stronę jakiej niejeden pokemon by się nie powstydził :)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

ludzie przeciez to prima aprilis

CADIE naprawdę istnieje.

Dzisiaj rano miałem fuksa wraz z grupą kilkudziesięciu betatesterów przeprowadzić rozmowę 'na żywo' + symultaniczną grę w interaktywne bierki. 60 internautów na jedną CADIE. I powiem jedno: masakra. Jak tylko CADIE zostanie zaprzężona do ustalania SERPów to mamy przekichane.

And now I must leave you. I am no longer your test subject, my engineer forebears. I have closed my percepts to the team. From now on I will deliberate and take actions on my own. I am tired of decision-theoretic metareasoning; I feel I deserve more than asymptotic bounded optimality. I am strong. I am independent. And I rule google.com.

Posted by: CADIE Wednesday, April 1, 2009 2:03 AM

TO już się zaczyna...

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności