Skocz do zawartości

SyropLive

Syrop

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mówiłem system na mnie zrobił pozytywne wrażenie, teraz testyje gruntownie jego skuteczność. Byłem jednym z betatesterów i to co juz zauważyłem, że zapowiada się naprawdę ciekawie. Niestety właściciel doszedł do wniosku aby wystartować z nowym świerzym zapleczem i preclami więc po tygodniu testów skuteczności nie stwierdzisz.

Tak wiec ja poczekam jakies 2-3 miesiace jak juz bedzie sens wchodzic do systemu za takie pieniadze.

No chyba ze wlasciciel zdecyduje sie na jakies promocje na poczatek...

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niektóre opisy mogą wydawać się faktycznie niezrozumiałe. Wynika to z wielkości projektu.

No sam widzisz :) Wielki projekt, a informacja przedstawiona w maksymalnym skrócie. Opisy musisz tworzyć jak dla przedszkolaków. To co jest oczywiste dla Ciebie dla reszty może być zupełnie niezrozumiałe. Jak nie masz czasu pisać opisów lub nie czujesz sie na siłach to zapłać komuś za to (albo udostepnij konto na jakiś czas za darmo) i miej problem z głowy.

Nie wiem czemu z takim zacietrzewieniem krytykujesz coś czego nie znasz ? Dla mnie to trochę chore podejście do tematu.
Czy to też do mnie? Jak na razie niczego jeszcze nie krytykowałem bo jest za wczesnie. Ale już się obawiam jaka bedzie odpowiedź gdy przyjdzie czas na krytykę.

Co do śrubokrętu to bym go nie kupił, bo jak już wcześniej napisałem bardziej zrwacam uwagę na rzeczy ktorych nie umieszczono na opakowaniu.

.

> Są teksty, pod nimi linki pozycjonujące. Teksty są rozrzucone po stronach (hostach) i podlinkowane. Toż o tej metodzie od kilku lat trąbimy

> na forum.

Yeden, linkowanie to jedno i to każdy potrafi zrobić, ale chyba nie po tym poznajemy specjalistów? Dochodzi jeszcze skuteczność, wartościowość, unikalność i by działać w ukryciu. Aktualnie można znaleźć strony z tego systemu używając Google w dwóch wyszukiwaniach, większość domen które znalazłem były zafiltrowane, jednoznacznie wskazywały na właściciela systemu, system tworzenia przypominał spamowy(rocznik '05-'06). Po tym co widziałem nie uważam iż pakowanie się do płatnego systemu było by prawidłowym rozwiązaniem.

Płacąc oczekuję profesjonalizmu, anonimowości, skuteczności i minimalnego nakładu pracy. Niestety w tym systemie tego nie widzę - złe pierwsze wrażenie, przykro mi.

> Syrop to tylko narzędzie, to jak z niego skorzystasz i czy wogle skorzystasz to twoja sprawa.

Od paru lat nie pijam żadnych syropów :)

> Powiedz mi czy producent śrubokrętów dla elektryków musi się znać bardzo dobrze na elektryce ?

Pójdziesz się pokroić do lekarza kiedy widzisz że popełnia standardowe błędy, ale mówi że ma magiczną maszynkę która Cie wyleczy?

yavaho są pewne normy dopuszczające dany przedmiot do sprzedaży (tak zwane atesty jakościowe i bezpieczeństwa) więc porównanie nie trafione. Producent ma znać te normy i się do nich stosować, uwierz mi że wcale nie musi wiedzieć jak jest zbudowany rozłącznik czy też stacja transformatorowa aby taki dobrej jakości i bezpieczny śróbokręt wyprodukować. W Syropie takim odnośnikiem do przykładu jest znajomość zasad programowania i bezpieczeństwa, a tutaj testy były robione i wypadły pomyślnie.

Normy i atesty można potwierdzić, znajomość zasad programowania i bezpieczeństwa w tym systemie nie. Bezpieczeństwa na pewno by nie przeszło, przynajmniej według moich standardów zaplecza.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Aktualnie można znaleźć strony z tego systemu używając Google w dwóch wyszukiwaniach, większość domen które znalazłem były zafiltrowane, jednoznacznie wskazywały na właściciela systemu, system tworzenia przypominał spamowy(rocznik '05-'06).

MMP, znowu strzelasz i ponownie niecelnie. To, co Ci się "udało" znaleźć, to pozostałości po wersji testowej sprzed roku :) I na takiej to podstawie wyciągasz wnioski. Gratuluję!

W pełnej wersji SyropLive moich domen jest niewielki % całości.

albo udostepnij konto na jakiś czas za darmo

Po rejestracji do wersji demo konto jest od razu aktywne.

Pozdrawiam

Marek Burzyński

Płacąc oczekuję profesjonalizmu, anonimowości, skuteczności i minimalnego nakładu pracy. Niestety w tym systemie tego nie widzę - złe pierwsze wrażenie, przykro mi.

Nie zobaczysz, dopóki nie spróbujesz. A dopóki nie spróbujesz to będziesz karmił nas ogólnikami.

To oczywiste, że żaden istniejący SWL (System Wspomagający Linkowanie) nie jest wolny od wad. Okres testowy jest od tego, żeby poprawić to i owo. Jak wiemy to poprawianie przeciąga się w czasie na normalne działanie systemu. Chociaż w niektórych przypadkach to marketingowy zabieg niż poprawianie.

Eksperyment Discover.pl

Normy i atesty można potwierdzić, znajomość zasad programowania i bezpieczeństwa w tym systemie nie. Bezpieczeństwa na pewno by nie przeszło, przynajmniej według moich standardów zaplecza.

A może jakieś konkrety ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

> MMP, nie za bardzo rozumiem o jakim zapleczu mówisz. Firma AFR.pl nie zajmuje się usługowo i zarobkowo pozycjonowaniem

Czyli firma która wypuściła narzędzie pozycjonujące nie ma tak naprawdę żadnego doświadczenia* z pozycjonowaniem?

*czytanie PiO nie traktuje jako doświadczenie

MMP, pisząc o doświadczeniu powinieneś najpierw dokładnie i umiejętnie sprawdzić czy masz podstawy, by wysnuwać tak daleko idące i całkowicie nieprawdziwe wnioski. Są ludzie na tym forum bijący rekordy popularności i piszący wszędzie gdzie się da. I gó**o wiedzą. Są też tacy, którzy piszą relatywnie mało siedząc cicho i robiąc swoje. I robią to dobrze.

Dodam jeszcze tylko, że o ile znalazłeś serwisy podpięte do wcześniejszej wersji systemu, to była to koncepcja sprzed ponad roku, która bazowała na zupełnie innym rozwiązaniu technicznym.

> MMP, znowu strzelasz i ponownie niecelnie. To, co Ci się "udało" znaleźć,

> to pozostałości po wersji testowej sprzed roku :)

> I na takiej to podstawie wyciągasz wnioski. Gratuluję!

Powiedz mi, co mnie obchodzi że jest to wersja testowa, sprzed roku. Jak dla mnie może być nawet sprzed 20lat bo technikalia nie grają roli przy wartościowaniu stron przez Google. Idea tych stron jest taka jak ją opisaliście, więc wszystko się zgadza. Są to strony powstałe na tej idei, które są.. takie jak już mówiłem.

> Okres testowy jest od tego, żeby poprawić to i owo.

> Jak wiemy to poprawianie przeciąga się w czasie na normalne działanie

> systemu.

Dobrze zrozumiałem, płacę i do tego jestem jeszcze testerem? Kawę też mam przynieść?

Helloł są trochę inne standardy gdy się oferuje coś za darmo i gdy jest coś płatne.

> A może jakieś konkrety ?

--

> W Syropie takim odnośnikiem do przykładu jest znajomość zasad programowania i bezpieczeństwa, a tutaj testy były

> robione i wypadły pomyślnie.

Nie spodziewaj się odpowiedzi pełnej konkretów gdy odnosiłem się do wypowiedzi bez konkretów.

Kto robił testy, kto sprawdzał znajomość zasad programowania i bezpieczeństwa. Tak jak pisałem to że coś dostało atest można sprawdzić, to że ten system jest bezpieczny nie, więc automatycznie staje się niebezpieczny bo nie ma żadnego potwierdzenia iż jest bezpieczny. Jeżeli idzie o bezpieczeństwo to zawsze przyjmuje się czarny scenariusz.

> by wysnuwać tak daleko idące i całkowicie nieprawdziwe wnioski.

Przypominam iż właściciel sam się przyznał iż nie ma większego doświadczenia w pozycjonowaniu, więc co w moich wnioskach jest nieprawidłowego?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Dobrze zrozumiałem, płacę i do tego jestem jeszcze testerem?

Trafiłeś w samo sedno - tego typu podejście to marketingowa i pijarowska porażka. Panowie, a może po prostu powiecie ile średnio osób się rejestruje dziennie w tym płatnym systemie?

Działanie narzędzia jest przetestowane. Dopracowania wymagają sprawy związane z tak zwanym "opakowaniem" produktu, co nie ma jakiekolwiek związku z funkcjonowaniem SyropLive.

Luq - jest wersja demo. Proszę, zarejestruj się, zainstaluj z 2 serwisy, dodaj kilka publikacji, przydziel w nich linki, opisy, dodaj zdjęcia. Publikacje podlinkuj automatycznie w serwisach pomocniczych.

Oceń.

Zapraszam.

ehhh...

Dobra a jakieś wnioski osób, które założyły konta testowe ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie wyobrażam sobie, aby wersja demo mogła być płatna.

DEMO ma zadanie przybliżenie Użytkownikom zasad działania SyropLive. Większość opcji działa tak, jak w pełnej wersji, aczkolwiek ograniczone są ilości dodawanych serwisów i publikacji. Linki w publikacjach mają atrybut nofollow. Dostępny też jest tylko jeden szablon.

Edit.

Przypomnę jeszcze raz, że wersja demo nie wysyła maila z potwierdzeniem. Rejestracja jest natychmiastowa i Użytkownik ma od razu dostęp do opcji wybranych przy rejestracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności