Skocz do zawartości

SyropLive

Syrop

Rekomendowane odpowiedzi

tobi jak masz jakiś problem, to właściciel pokazywał mi filmik co jak i gdzie może ci pomoże ;]. https://www.demosyrop.com/tworzenie-publikacji.htm

To pierwszy opis wideo funkcji syropa, kolejne niebawem. W sumie ten opisuje chyba najmniej zrozumiałe opcje więc warto obejrzeć.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej,

na początek gratuluję pomysłu. Mam nadzieję, że wszystko wypali bo sprawa wygląda dla mnie ciekawie. Szczerze mówiąc trochę dziwi mnie ten cały flame wokół systemu bo uważam, że sam pomysł jest interesujący. Jedynie obawiam się, że ludzie tak jak w systemach wymiany linków będą próbowali wyciągnąć jak najwięcej dla siebie nie dając nic w zamian... Ale skoro system będzie płatny to myślę, że uda się utrzymać jego jakość...

Moje propozycje to:

- bezpłatny okres próbny - np. 30 dni, żeby każdy mógł się przekonać o co chodzi (może być z ograniczeniami bo demo to jednak nie to samo)

- jakaś dobra instrukcja, bo teraz popełniacie klasyczny błąd programistów - macie fajny system, którego użytkownicy nie potrafią obsłużyć ;-) Ale wierzę, że nadrobicie bo teraz to chyba kluczowa sprawa.

Do rzeczy, mam na razie jeden problem.

Mam konto SEO chciałbym dodać swoją stronę i nie mogę znaleźć opisu instalacji, w którym byłoby co mam zrobić.

Nie wiem czy dobrze się domyślam, ale czy wystarczy po prostu wgrać szablon na serwer, skonfigurować domenę i wypełnić formularz (tam gdzie wpisuję treść strony głównej). Jeszcze coś powinienem zrobić, czy to wszystko? Najpierw wgrać pliki na serwer czy dodawać stronę w panelu?

pozdrawiam

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

...

Do rzeczy, mam na razie jeden problem.

Mam konto SEO chciałbym dodać swoją stronę i nie mogę znaleźć opisu instalacji, w którym byłoby co mam zrobić.

Nie wiem czy dobrze się domyślam, ale czy wystarczy po prostu wgrać szablon na serwer, skonfigurować domenę i wypełnić formularz (tam gdzie wpisuję treść strony głównej). Jeszcze coś powinienem zrobić, czy to wszystko? Najpierw wgrać pliki na serwer czy dodawać stronę w panelu?

Opis jest w dokumentacji.

https://syroplive.com/content/Serwisy.html#x1-60002

Opis jest w dokumentacji.

https://syroplive.com/content/Serwisy.html#x1-60002

wersja rozszerzona w przygotowaniu.

No właśnie się zastanawiałem co to są te "pliki odpowiedzialne za połączenie z serwerem", ale to po prostu szablony ;-)

@t0bi: dzięki teraz wszystko jasne.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Mi na testowym precelku, wrzuciło coś takiego

nie {lubię|nawidzę} {mieć|posiadać} {zamkniętych|zasłoniętych} {oczu|gałek ocznych} {nawet|także} {nocą|w nocy} {gdy|kiedy} {wszystko|całe otoczenie} {jest|zdaje się} {czarne|niewidoczne} w {serce|dusze} nie {wbijam|wklejam} {kolorowych|malowanych} {szkiełek|szybek} z {gotyckich|zdobionych} {okien|witraży} i {choć|nawet gdy} {mnie unosi|unoszę się} {nie|i nie} {chłonę|przyswajam} {podniebnej|niebianskiej} {muzyki|twórczości} nie {dla|do} {mnie|mojej osoby} {światło|blyskotki} {monochromatyczne|jednokolorowe} {lubie|pragnę} {mieć|posiadać} {swobodne|wolne} {ręce|dłonie} i {biżuterię|obrączkę} {niezobowiazującą|niewiążącą} {pędząc|gnam} {przez|poprzez} {życie|jestestwo} {na|po} {niewidzialnym|wspaniałym} {różowym|białym} {jednorożcu|gryfie} nie {żałuję|ubolewam|mam wyrzutów sumienia|lituje się} {bo|gdyż} {kocham|miłuje} bez {ostentacyjności|granic|racjonalizowania} {to|tego} co {widzę|ujżę} {szkiełko|szybka} {i|oraz} {oko|trzecie oko|moje oko|oczy} już {dosięgają|zagłębiają się w} {duszy|serca}

Czyżby losowanie synonimów nie było dostępne ?

no i wyszlo ze w syropie brak jest podrecznej pomocy...

ale juz poprawilem ten wierszyk :]

edit:chociaz widze ze na preclu dalej widnieja synonimy

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

zaloguj sie do demo i sprawdz sam, bez dostępu do działjących już witryn. Nie sądzisz chyba że ktoś da ci listę domen użytkowników ;] :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

zaloguj sie do demo i sprawdz sam, bez dostępu do działjących już witryn. Nie sądzisz chyba że ktoś da ci listę domen użytkowników ;] :D

no wlasnie w demo nie mozna bylo zobaczyc gdzie sa linki do publikowanych artow, mozna bylo co najwyzej zobaczyc linki gdzie sa publikowane arty...

ale powiedzmy ze juz sobie poradzilem :D

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Sleaquit, w wersji demo wybrałeś pakiet WRITER. Użytkownicy tych pakietów nie dołączają do SL własnych serwisów - korzystają tylko z zasobów publicznych tworzonych przez użytkowników innych pakietów. Nie masz więc możliwości postawienia serwisu linkującego. Załóż sobie konta SEO i PRIV i przetestuj.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności