Skocz do zawartości

SyropLive

Syrop

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć marku,

przepraszam, że tak męczę i męczę ale mam pytanie - jak się zakłada te serwisy pomocnicze, które linkują do artykułów. Bo rozumiem, że w pakiecie seo muszę dodać takie serwisy, żeby mieć linki do moich wpisów na innych tego typu stronach.

pozdrawiam

Marcin

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Propozycje, a zarazem prośby do uczestników narzędzia SyropLive w wersji pełnej.

1. tagi pisane z małej litery

2. odpowiednio długie publikacje, nie mówię, by to były artykuły powyżej 5000 znaków, ale 500 znaków to trochę mało

3. między słowem a znakiem zapytania nie powinno być spacji

4. między słowem a przecinkiem nie powinno być spacji... powinna być dopiero po przecinku

Dbajmy wspólnie o jakość i piszmy zgodnie z zasadami języka polskiego.

• 2 tygodnie później...

Powiem szczerze, że czym więcej porządnych hostów (w tym dobrych, starych domen) przybywa do systemu SyropLive tym większe korzyści widać. Oczywiście bardzo dużo zależy od tematyki/strefy, ale w tych, które mnie interesują postęp jest imponujący.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Witam kolegów,

Czy ja dobrze rozumiem zasadę działania i różnice pomiędzy pakietami:

-pakiet WRITER- pisze artykuły z linkami do mojej strony i zamieszczam je na stronach z bazy

-pakiet SEO - to samo, tylko że zobowiązany jestem dodać do bazy stronę zaindeksowaną przez googla, na której inni będą mogli zamieszczać swoje artykuły z linkami

-pakiet PRIV- sam decyduję kto może zamieszczać arty na mojej stronie i mam dostęp do innych z pakietem priv

-pakiet PRIV+ - nie wiem

A z kwestii formalnych:

/

cena jest ceną brutto czy netto? czy jest jakaś umowa, jeśli tak na jaki okres? Czy istnieje możliwość otrzymania faktury?

pozdawiam!

Ok pieknie ladnie A CO Z ENGLISH??

Wlasnie testuje to arcydzielo ale co mi z tego jak pracuje glownie na EN.

Slyszalem sporo o tym no i chetnie dorzuce kilkadziesiat swoich domen lecz opcji oprucz PL to tam nie ma nic!!

Do autorow: odpalic EN i jutro kupuje PRIV+ :)

• 4 tygodnie później...

Tak, masz możliwość budowania swojego zaplecza. Dodajesz swoje domeny, system buduje na nich tematyczne serwisy, dba o właściwą indeksację i podlinkowanie artykułów. Ty możesz na tych serwisach wstawiać swoje linki jak również umieszczać artykuły w serwisach publicznych, należących do wszystkich userów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności