Skocz do zawartości

SyropLive

Syrop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak, masz możliwość budowania swojego zaplecza. Dodajesz swoje domeny, system buduje na nich tematyczne serwisy, dba o właściwą indeksację i podlinkowanie artykułów. Ty możesz na tych serwisach wstawiać swoje linki jak również umieszczać artykuły w serwisach publicznych, należących do wszystkich userów.

Mam do wypozycjonowania dwa sklepy internetowe i jeden portalik, ktory pakiet powinnam wybrac

wesele-planujesz wesele lub jesteś firmą z branży to coś dla Ciebie

e jewellery biżuteria na każdą okazję

mam dwa pytania ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi (moze zle szukalem) :) :

1. jaka iloscia domen oferuje syrop? wiem ze to nie eweb ani typowy SWL i bardziej liczy sie tu jakość niz ilosc ale chcialbym znac przynajmniej przyblizona liczbe domen - czy jest to 100 czy 1000 czy 10000000000? :)

2. czy do systemu moge podlaczyc subdomeny czy tylko glowne domeny? chodzi mi tu zarowno o "precle" oraz o serwisy pomocnicze

ogolnie to ciekawy projekt i czekam niecierpliwie na nowa oferte ;)

Wszystko zależy od fraz Pati ;) mogą to być niszówki albo mega trudne frazy :) zresztą niebawem jak sama widzisz będzie nowy jednolity pakiet :)

fraza np bizuteria

czy znacie juz w przyblizeniu jaka moze byc cena narzedzia czy tez bedzie to kwota miesieczna czy inaczej.

2. czy do systemu moge podlaczyc subdomeny czy tylko glowne domeny? chodzi mi tu zarowno o "precle" oraz o serwisy pomocnicze

Subdomeny jak i domeny główne.

fraza np bizuteria

Tworząc odpowiednią ilość projektów i umieszczając je w Syropie znacznie ugruntujesz sobie status stałych linków prowadzących do Twojej strony www :) ale nie zapominaj też o swoim zapleczu czy linkach typowo tematycznych :)

mam dwa pytania ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi (moze zle szukalem) :) :

1. jaka iloscia domen oferuje syrop? wiem ze to nie eweb ani typowy SWL i bardziej liczy sie tu jakość niz ilosc ale chcialbym znac przynajmniej przyblizona liczbe domen - czy jest to 100 czy 1000 czy 10000000000? :)

ogolnie to ciekawy projekt i czekam niecierpliwie na nowa oferte ;)

Ad1. Na dzień dzisiejszy jest ok. 500 serwisów publicznych. Po zarejestrowaniu dostępne są informacje ile hostów jest w danej strefie tematycznej.

Ad2. Możesz dołączać zarówno domeny główne i jak i subdomeny (max 5 w domenie) pamiętając, że za swojego hosta najwięcej pożytku masz właśnie Ty. Więc im lepsze domeny włączysz, tym lepiej dla Ciebie i dla innych.

czy moze mi ktos wyjasnic dzialanie tego narzedzia bo sie zakrecilam :)

z gory dziekuje:)

1. Dołączasz swoje domeny. Każdą domenę/subdomenę możesz podłączyć do jednej z kilku tematycznych stref. System zapełnia Twoje serwisy treścią, publikacjami pisanymi przez użytkowników. Piszesz publikacje a program rozsyła je na serwisy innych userów (na Twoje też).

Do swoich publikacji dołączasz swoje linki - na podstronie z Twoją publikacją są tylko Twoje linki. Możesz też zamieszczać linki na swoich serwisach - strona główna i podstrony z tagami.

2. Tworzysz własną/prywatną strefę tematyczną, np. o biżuterii, dołączasz do niej swoje domeny i umieszczasz w nich swoje publikacje. Możesz też swoją strefę udostępnić wybranym przez siebie użytkownikom. Będą oni mogli wtedy dodawać publikacje do Twoich serwisów z tej strefy. Możesz zbudować w ten sposób mocno tematyczne zaplecze.

3. Nie musisz wkładać swoich domen. Publikujesz swoje artykuły na hostach innych użytkowników płacąc dodatkowo za taką możliwość.

Mam nadzieję, że rozjaśniłem co nie co działanie ;)

Czy wiadomo juz jak bedzie cena za narzedzie SyropLive podobno ma byc jeden pakiet- od kiedy maja takie zmiany byc bo nie wiem czy mam kupic teraz czy czekac jestem zainteresowana programem i mam nadzieje ze jak go kupie to bede miala pomoc techniczna

Ps mmarek bardzo Ci dziekuje za odpowiedz na moje posty. Bardzo mi one pomagaja. Jeszcze raz dziekuje :)

Trwają ostateczne testy nowej wersji, która wystartuje jeszcze w lipcu - wraz z nią zmieni się też cennik.
Czy wiadomo juz jak bedzie cena za narzedzie SyropLive podobno ma byc jeden pakiet- od kiedy maja takie zmiany byc bo nie wiem czy mam kupic teraz czy czekac jestem zainteresowana programem i mam nadzieje ze jak go kupie to bede miala pomoc techniczna

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności