Skocz do zawartości

UPDATE 2.04

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na kilkaset moich stron same spadki i żadnego wzrostu. Kilka normalnych stron z pr5 poleciało do pr1 pr2. Starych stron. Do tego na domiar złego kilka zwykłych sklepów prócz pr oberwało po site bo z kilku tys poleciało do 100 szt. Tak patrze jeszcze na 2ch stronach klientów z ciekawości, których mam od jakiegoś tygodnia i pr im poleciał z pr3 do pr1 i drugiego z pr4 do pr2 więc po du**e dostało wszystko i co ciekawe jak pytałem klientów pr mieli tylko wyłącznie z linków naturalnych, strony nigdy nie były pozycjonowane.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

to zmieniajcie stopki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Gdzie można wysłać reklamacje? Ma ktoś jakiś wzór i adres? :)

U mnie w większości bez zmian, jeden spadek, kilka wzrostów, jeden precel dźwignął się z 0,

i co specyficznego dla tego update zauważyłem, że tym razem zabrali się za podstrony, masę nowych podstron,

które były kilka tygodni dostały u mnie PR3 a główna się wcale nie podniosła.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

heheh i tak jeszcze jak właśnie zobaczyłem. Mój osobisty blog poleciał z pr2 do n/a zresztą jak widzę wszystkie strony jakie miałem na wordpresie poleciały do n/a więc to chyba jakaś walka google z preclami, tylko szkoda że znowu kosztem zwyczajnych stron.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

sporo spadkow. drobnych i nie bardzo.

wzrosty przewaznie na nowych, ale bardzo skromne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności