Skocz do zawartości

UPDATE 2.04

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Ale też nie ma co narzekać, u mnie nielinkowana domena bez treści dostała PR1 tyle samo co precel z unikalnymi artami :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak poza tym to chyba są nowe zmiany w Googlu - popularne serwisy mają kolejne darmowe linki :rofl:

Program TV - wszystkie polskie stacje TV - Wirtualna Polska

Konfigurowalny program polskojęzycznych stacji telewizyjnych.

Lista kanałów - Szukanie - Sport - Twoje kanały

A te 4 ostatnie pogrubione to linki - wcześniej tego nie było :rofl:

A co do update'u - szału nie ma :]

ps. nie róbcie takiego ddosa, bo dedyk nie wytrzymuje :]

ja juz po wstepnej weryfikacji 60% stron stracilem 50 pkt na Pr czyli to pogrom, nie mam wspolnego mianownika polecialo wiele roznych stron, roznie linkowanych, na roznych serwerach - choc jak widze ciegle sa przetasowania wiec mam nadzieje ze najpierw polecialy spadki a teraz pojda bonusy :rofl:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

ja juz po wstepnej weryfikacji 60% stron stracilem 50 pkt na Pr czyli to pogrom, nie mam wspolnego mianownika polecialo wiele roznych stron, roznie linkowanych, na roznych serwerach - choc jak widze ciegle sa przetasowania wiec mam nadzieje ze najpierw polecialy spadki a teraz pojda bonusy :rofl:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

u mnie wzrosty ;p pr na 0 > 2 i na drugiej 0 > 1 reszta bez zmian ;]

Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o  medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/

Same spadki.

A było tak pięknie.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności