Skocz do zawartości

UPDATE 2.04

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

@Gugsen: niepotrzebnie przepraszasz. Moim zdaniem ta uwaga pseudoseowca była bardzo głupia. Ilość postów wcale nie jest równoznaczna z wiedzą jaką dana osoba posiada - dużo jest osób, które tylko czytają forum. Po drugie on sam ma niewiele więcej postów i świeżutkie forum.

Nie rozumiem ludzi z kompleksem dotyczącym ilości postów, o co tu chodzi? Bez najmniejszego problemu mógłbym wskazać kogoś kto pisze ogromne ilości postów, ale 90% z nich pozbawiona jest jakiejkolwiek użytecznej zawartości merytorycznej.

Wracając do tematu. W większości przypadków (w zapleczówkach) skok +1, tylko kilka nielicznych spadków. Co do stron, na których mi wyjątkowo zależy to w większości przypadków bez zmian lub +1. Mi się ten update podobał :)

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedna moja domena (nowa), którą testowałem eksperymentalnie od grudnia '08 skoczyła z PR0 na PR2. Najlepsze jest to, że leciała na samych qlwebach i 5-7 wpisach do moderowanych katalogów (maks PR3/4). Site jest wyczesany z 2500 do 360. Wygląda na to, że qlweby mają jeszcze jakąś moc, albo G zaprzestało walki z nimi?!

co tu robić - sposoby na nudę

Moc? Co to ta "moc"? Moc dająca PR? Qlweb to chyba nadal najpopularniejszy skrypt katalogów stron. Choć z miesiąca na miesiąc owych qlwebów przybywa mniej niz katalogów opatrych na nowszych skryptach. Też skoczył mi PR2 na młodej stronie dodanej do niemoderowanych katalogów (coś około 300 wpisów), ale rewelacyjnych pozycji strona ta nie ma. Ba! Ma dużo gorsze pozycje niż strona kórej PR spadł z 3 na 2.

Moc mają rycerze Jedi, a nie qlweby.

Treningi WattUp.pl

Ciekawe po co więc wymyślili ten PR? ...

no cofnij sie pare lat do tylu to zauwazysz ze PR byl glownym wyznacznikiem pozycji strony. Teraz tylko chyba dla szpanu jest, choć kto wie..

zeby nie robic offtopu:

jedna z N/A na 0, 3 z 0 na 1, jedna z 1 na 2. więcej zmian nie zauwazyłem, za wszystkie serdecznie dziękuje.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności