Skocz do zawartości

może kawał :D

spinacz

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie czy jeśli mam podłączoną do gniazdka ładowarkę lub może to być cokolwiek co ma wtyczkę, słyszałem na ten temat że naliczana jest kwota w jakieś wysokości ponad złoty, być może temat nadaje się na kawał czy to prawda?

Zapisz się na listę mailingową a w niej:

fragmenty ebooków, przydatne linki, artykuły, a przede wszystkim porady od webmastera dla webmastera

https://news.g-center.net.pl/

Słyszałem, że Wielkie litery i znaki przestankowe znacznie zwiększają czytelność przekazu - to nie żart.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zależy jeszcze jakiej konstrukcji jest zasilacz. Transformatorowy może służyć nawet jako mały grzejniczek :rofl: i bedzie to troche wiecej niz złotówka.

Ja sie u mnie trochę ich naliczyłem (to tylko te wspólpracujące z komputerem)

drukarka

skaner

głośniki

router

switch

accespoint

kierownica

radio

.

no dobra więc to prawie mityczna prawda, czyli jeśli umieszczę wtyczkę powiedzmy od lampki biurkowej takiej która pobiera prąd przy pomocy przełącznika i nie jest to wyższej generacji lampka z wyświetlaczem czy diodami to nie muszę się obawiać że płacę za to pieniądze?

ps yavaho wymienił takie urządzenia które posiadają dodatki ja mówię o zwykłym podłączeniu wtyczki dzienx

fragmenty ebooków, przydatne linki, artykuły, a przede wszystkim porady od webmastera dla webmastera

Na samym początku mówileś o ładowarce.

Ja wymienilem moje urządzenia ktore mają osobno zaliczacze, ktore cały czas są wpięte do gniazdka (to jest prawie to samo co ładowakra od komórki)

Teraz juz mówisz o samej wtyczce i jeszcze o wyłaczniku.

Jeżeli bedzie to lampka z żarówką na 12V a wyłącznik bedzie za transformatorkiem to bedziesz placił za prąd nawet gdy żarówka bedzie wyłączona. W takim przypadku koniecznie musisz pytać o lampkę, która ma wyłącznik przed transformatorkiem :)

.

a masz ci los, czego to człowiek nie powinien wiedzieć :)

ps czy w założeniu te transformatorki są montowane przed na nasza korzysc

• 2 tygodnie później...

praktycznie kazde urządzenia które maja wyłącznik nie pobieraja pradu za to , ze sa podlączone. WEyjatkiem sa tylko takie które nie maja wyłącznika,a lbo maja tryb czuwania (telewizory, monitory ).

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności