Skocz do zawartości

SWL pod Drupal

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

Może niektórych zdziwi pytanie.

Otóż szukam sobie SWL dla stronki postawionej na Drupal no i niestety, ale kompletnie wszystkie znane mi SWL nie działają.

Czyja wina? Ano ja sądzę, że ich, Google a oni pewnie powiedzą co innego. Fakt jest taki, że żaden SWL mi nie działa!!!

Jakieś pytania, rady? Proszę uprzejmie :)

co ty gadasz, wszystko dziala. moze faktycznie rotacyjne na cachowanym ale ogolnie nie powinno byc problemu. zdaje sie ze kod wrzuca sie w danej skorce w pliku typu footer, itd, a mozn nawet prosciej - stworz nowy blok, zaznacz php i wklej kod. wrzuc blok na wszystkie podstrony, dodaj jakis tekst, ustaw css zeby pasowalo do strony i nie wygladalo na swl i bedzie dzialac

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Jak jakis rotacyjny nie chce dzialac to wyprobuj modul https://drupal.org/project/blockcache_alter , mozesz nim wylaczyc cashowanie tylko dla poszczegolnych blokow. Jesli nic nie dziala to moze to tez byc wina hostingu ktory uzywasz. Tak jak pandha napisal zrob nowy blok ustaw na kod php i musi dzialac.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

co ty gadasz, wszystko dziala. moze faktycznie rotacyjne na cachowanym ale ogolnie nie powinno byc problemu. zdaje sie ze kod wrzuca sie w danej skorce w pliku typu footer, itd, a mozn nawet prosciej - stworz nowy blok, zaznacz php i wklej kod. wrzuc blok na wszystkie podstrony, dodaj jakis tekst, ustaw css zeby pasowalo do strony i nie wygladalo na swl i bedzie dzialac

co ty gadasz. kod wrzuca się gdzie chcesz, możesz nawet w nagłówku. Wiem, że nie powinno być problemu, ale jest problem, co ja poradzę. Próbowałem już z 8-10 systemów i w każdym jakieś banialuki, że instalacja niepoprawna.

na pewno wrzucenie kodu css sprawi że mi kod zadziała :D

EWeblink w moim mniemaniu jest wogóle nie do zainstalowania. WebNews, Catcoś tam i skrypt eweblink jako random-name.php a w FAQ karzą dać include eweblink.php LOL nie mam takiego pliku i nie wiem czy potrzebuję a jeśli nie to po co są jakieś WebNews itp.

Gotlink zwraca błąd Niepoprawna instalacja - brak skryptu na serwerze lub inna wersja skryptu od aktualnej

W sumie cała reszta rotacyjnych zwraca ten błąd. Próbowałem statyczne, zwraca błąd. Wyłączyłem cache, są błędy. A wogóle to cache jest chyba po to zeby korzystać a nie go wyłączać.

Jutro powrócę do tematu, bo o tej porze już mi mózg nie funkcjonuje. p.s. strona z sygnaturki.

dobranoc państwu.

aha, byłbym zapomniał. przetestuję na innym hostingu, bo coś czuję, że to może być to. dzięki za odp wszystkim raz jeszcze i miłej nocki

Hmmm... no widzisz.

A może tak nie działa, bo domena jest podpięta, co ty na to ? No właśnie wszystko jest tam gdzie trzeba a chmoda dałem 777. Jak mówię, to nie jest problem jednego systemu, ale generalnie nie wiem czego.

Albo masz problem z serwerem (np. blokuje połączenia wychodzące z PHP), albo coś źle robisz. Na podstawie komunikatu błędu który wrzuciłeś (brak skryptu na serwerze) podejrzewam to drugie. Na pewno wrzuciłeś pliki do katalogu głównego?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności