Skocz do zawartości

Po co się stawia katalogi?

Luc

Rekomendowane odpowiedzi

Z tych samych powodów, dla których buduje się wszystkie inne strony internetowe. Choć zależy również, jakie katalogi masz na myśli. Docelowo takie spisy stron tworzy się w celu ułatwienia internautom dotarcia do poszukiwanych informacji poprzez budowanie bazy najlepszych w sieci adresów pod którymi dostępna jest wiedza na dane tematy. A jeśli katalog stanie się bardzo popularny, można na nim sporo zarobić. :)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Pierwszy katalog postawiłem by się nie nudzić, modyfikować, uczyć php itp.

Kolejne dla zabawy i chęci posiadania, bo inni mają mam też i ja :)

A tak poważnie to powodów jest bardzo dużo i były poruszane tysiące razy, dodam jeszcze tylko tyle,

gdyby ich nigdy nie stawiał, to nie było by skąd linkować jeśli nie ma się swojego zaplecza.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

elpay: da się

obecnie katalogów nie opłaca się stawiać ... szkoda pary.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wiem i takowoż mu odpowiedziałem :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wszystko sprawa zaplecza i szybkosci jego budowania. trzeba miec sposob na zaplecze. swlem mlode domeny przeciez nie da sie za mocno dopalic,

Wiec tak spokojnie da sie bez swl. wole zbudowac kakretne linki tematyczne niz tysiace ze smietnisk. Dobrze kalkulowac wydatki i zyski a mozna daleko zajsc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności