Skocz do zawartości

algorytm PR

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie wyzerowali wszedzie, gdzie byly podpiete SWL'e - reszta utrzymala, wzrostow na starych nie mialem

Widocznie miałeś podpięte strony do złego SWL'a

ja uwazam, ze najwazniejszym kryterium przy PR i filtrowaniu stron jest ilosc wychodzacych

Jeżeli kiedykolwiek będziesz posiadał dużą ilość różnorodnych serwisów zauważysz że PR jest przyznawany w wielkiej fantowej loterii i ręcznie korygowany

https://www.e-weblink.com/statistic.php jest tam statystyka PR która właśnie jest w toku odświeżania myślę ze jeszcze z 3-5 dni i będzie całość odświeżona ale już teraz dobry analityk przeczyta miedzy wierszami z tej statystyki PR informacje które są na wagę złota

ps. Jak dla mnie i tak hyle głowę przed markietingiem Google, przecież wystarczy tylko zrobic losową zmianę zielonego paska żeby już trwała dyskusja o google na wszyskich światowych forach - Panowie z Google - szacun i respekt :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak dla mnie i tak hyle głowę przed markietingiem Google, przecież wystarczy tylko zrobic losową zmianę zielonego paska żeby już trwała dyskusja o google na wszyskich światowych forach - Panowie z Google - szacun i respekt :)

Fakt - wystarczy, że pracownik googla zapomni rano wypić kawę a już cały internet o tym huczy. Zlikwidowanie PageRank byłoby chyba najbardziej nieudanym chwytem marketingowym pod słońcem :).

A oto moja stopa - druga sie zgubiła ...

Po najnowszym update zauważyłem ciekawą rzecz, już po raz drugi mam taką sytuacje, że po założeniu forum, podlinkowanego lekko katalogami + statlinkiem po miesiącu czasu forum otrzymało PR3, przy poprzednim update i przy poprzednim forum była identyczna rzecz, natomiast moje 2 katalogi dużo mocniej podlinkowane otrzymały tylko PR1 . Więc widac że liczba linków ma już bardzo małe znaczenie przy ustalaniu PR .

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności