Skocz do zawartości

SWLe w których można kupić punkty na stałe

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

... W linkme każda stronka jest przeglądana. Wystarczą jakieś wspólne linki do tych samych stron, wspólna stopka, domena (jeśli strony na subdomenach) czy cokolwiek takiego i moim zdaniem jest to już konkretny powód do bana.

wątpię żeby ktoś analizował każda stronę po kolei raczej , rzuca okiem w czasie 1-2 s i leci dalej

sprawa druga - zakładanie że wszyscy użytkownicy są uczciwi jest identyczne z założeniem że wszyscy mają tylko i wyłącznie oryginalne oprogramowanie i nigdy na oczy nie widzieli pirackiej wersji windowsa , nie mówiąc już ze nie chodzą na osiołki, torrenty czy też rapidschery - mówmy racjonalnie a nie o marzeniach

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
swl jaki sprzedaje na stałe pkt nie jest dobrym swlem. Dla czego ? A no dlatego że ktoś kto dodaje i sprzedaje na stałe punkty, za tydzień usuwa strony z systemu bo tego nikt nie może mu zabronić i albo punkty znikają tobie i tracisz na tym albo zostaja i traci na tym system i jego użyszkodnicy bo wprowadza punkty bez pokrycia w ten sposób.

I ja się z tym nie zgodzę, bo linkme jest dobrym systemem.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

.. a mnie on nie smakuje.

a tak na poważnie to może podasz więcej szczegółów czemu jest dobrym systemem. Wiesz dla mnie jest to pojęcie względne i myślę, że mógłby być lepszym.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

a tak na poważnie to może podasz więcej szczegółów czemu jest dobrym systemem. Wiesz dla mnie jest to pojęcie względne i myślę, że mógłby być lepszym.

A dla mnie to pojęcie bezwzględne - dobry znaczy skuteczny i wszystko na temat.

Ale spoko, rozumiem ,że nie wszystkim przypadają do gustów te same narzędzia, swle itd.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

abstrahując od tego który system jest lepszy Xann - nie powinienes sie wypowiadac na temat konkurecji bo trudno zebys uprawial "czysta polityke" albo mogl go wychwalac w nieboglosy ja bym zamilkl poprostu to o Tobie przecież świadczy :) moje odczucie po czytaniu forum to ze jestes autorytetem w kwestiach pozycjonowania ale jak mozna komus "ufac spolecznie" jak sie wypowiada w ten sposob :) napisz odrazu ze linkme jest wilekim 0 po co sie bawic lepiej odrazu powiedziec a konkretnie; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności