Skocz do zawartości

Statystyki

dyktek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałem za bardzo gdzie umieścić ten temat :)

Chodzi o statystyki, jak każdy wie stat.pl jest fajny i w ogóle super ale drogi jeśli przekraczasz pewną liczbę odsłon :/ no i chciałem spytać czy zna ktoś statystyki (w polsce raczej nie ma takich) takie aby można było korzystać z co najmniej 20 kodów, no i liczyły dobrze :P nie jak mystat.pl. Może macie jakieś doświadczenia z serwisami zagranicznymi.

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

ja tam mam swój własny system i dobrze mi z nim :] liczy to, co mnie interesuje, a w reszcie mao istotnych informacji wspieram się logami z serwera.

A przyczyna taka, że MyStat przestał być bezpłatny, a nie ma lepszego systemu :)

Co do statystyk napisanych przez nas albo dostępnych na naszym serwerze to moja opinia jest podzielona.

Raz dostajemy to co chcemy bez reklam, ale

Dwa niektórzy reklamodawcy myślą że "oszukujemy" a tak to mając statystyki choćby na stat.pl mamy jakieś zabezpieczenie.

• 2 tygodnie później...

@norm...... chciałeś być błyskotliwy albo tanim kosztem dobić kolejną cyferkę na liczniku postów? :? no cóż to drugie ci sie udało to pierwsze raczej nie, nie znalazłem nic poza paroma niedziałającymi stronami i spolszczeniem do tego.

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności