Skocz do zawartości

Katalog PR2, mozna cos na nim zarobic?

dongrela

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki katalog, smiec, z pr2. Stoi sobie bo stoi. Ktos pisal na forum, ze na katalogach mozna zarabiac, dlatego pytanie czy na takim katalogu moge juz zarobic na jakies waciki?

Obecnie mam na nim SWL, ma filtr na fraze z title, ale odwiedzalnosc i tak ma dosyc duza 40-100 dziennie :)

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Obecnie mam na nim SWL, ma filtr na fraze z title, ale odwiedzalnosc i tak ma dosyc duza 40-100 dziennie

nie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Era, jak sam określiłeś, "śmieci", dawno się już skończyła i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że prędzej czy później ktoś doniesie do Google i domena zostanie zbanowana. Jeśli chcesz zarobić parę groszy, postaw naprawdę porządny, moderowany, najlepiej tematyczny katalog tworzony przede wszystkim z myślą o ludzkich użytkownikach.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

@yokokeke: masz rację - ale nie powiem w ktorej połowie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak mówi hejowicz. usuń spam, zdejm swl i wprowadź opcję płatności sms. na domenę przynajmniej zarobisz. Kolejna korzyść taka że odciążysz bazę na serwerze ze śmieciowych wpisów

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

pytanie tylko czy znajda sie tacy ktorzy tego smsa wysla ;)

Tak jak mówiłem - jeśli katalog będzie porządny, zadbany, estetycznie wyglądający, bardzo dobrze podlinkowany i miał wysoki PR, a cena SMS-a pozostanie na rozsądnym poziomie, to sam, podobnie jak setki innych pozycjonerów, chętnie dodam doń swój wpis. W przeciwnym wypadku nie masz co liczyć na zyski.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

zrobilem na https://www.katalog.wzrost.com oplate, fakt ze problematyczna, bo trzeba zrobic przelew a nie zintegrowane platnosci, ale cel byl tylko taki zeby byle kto nie dodawal. teraz po prostu robie usun wszystko i mam spokoj, chyba ze ktos faktycznie zaplaci za wpis. korzysci - wiecej czasu.finansowo? zadnych.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności