Skocz do zawartości

Co zrobić z tymi domenami? Pomysły.

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka krótkich, trzy-znakowych domen typu abc.pl. Wykorzystuje je do tworzenia tematycznych zapleczy na subdomenach w stylu strona.abc.pl jednak same domeny mam niezagospodarowane. Są to różne, niewiele znaczące kombinacje najczęściej cyfr i liter. Macie jakieś pomysły co można by z nimi zrobić? Myślałem o postawieniu bardzo zadbanych i wyjątkowo restrykcyjnych katalogów, ale trochę mi ich szkoda. Może macie jakieś pomysły, sugestie?

Kolejny pomysł w stronę którego się skłaniam to zrobić fajne, proste stronki na różne tematy zawierające po 10 podstron z unikalną treścią, wrzucić adsa i linkować, postarać się o jak największa ilość BL, i PR. Dzięki temu może zarobie chociaż na domenę z AdSense i sprzedaży linków. Poza tym jak będę chciał kiedyś sprzedać te domeny będą znacznie atrakcyjniejsze z historią, PR i dużą ilością BL.

Nie chcę tworzyć portali które musiałbym aktualizować, siedzieć na nimi. Nie ma na to czasu po prostu.

Może macie jakieś pomysły? Co Wy robicie z takimi domenami?

Pozdrawiam :)

No wydaje mi się, że tak właśnie zrobię. Zastanawiam się jedynie nad tematyką, bo tak jak napisałem, są to najczęściej niewiele znaczące kombinacje cyfr i liter :P jedyna wartość tych domen póki co to to, że są trzy-znakowe i dość łatwe do zapamiętania (te kombinacje nie są jakieś ekstremalne i dość łatwo wpadają "w ucho")

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności