Skocz do zawartości

trzepnij pingwina ;)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

ja ledwie 300 dobilem, ale mialem niezlego bonusa za styl - raz mi sie wbil na rownych 200 metrach pionowo dziobem w glebe - kto tak potrafi ?

Tak sie dzieje jak walniesz pingwina za wczesnie. Pingwin wtedy leci lobem i wbija sie dziobem w glebe (snieg).

optymalna trajketoria lotu trzepnietego pingwina jest to trajektoria w ktorej pingwin nie szybuje za wysoko (krotki, ale wysoki lot).

na sam koniec pingwin podwoziem troche szoruje snieg.

polecam wszystkim Yeti olympics. Tam jest cala seria gier z yeti i pingwinami. Niektore sa na prawde trudne i wymyslne.

optymalna trajketoria lotu trzepnietego pingwina jest to trajektoria w ktorej pingwin nie szybuje za wysoko (krotki, ale wysoki lot).  

na sam koniec pingwin podwoziem troche szoruje snieg.

tak ale wtedy mimo dlugiego lotu styl na tym cierpi, to tak jak trafic do kosza pilka od tablicy - ja wole taki rzut, zeby wogole pilka nie dotknela siatki ani obreczy :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności