Skocz do zawartości

Nowe konto adsense, To samo konto bankowe

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli podasz ten sam nr konta to będą mieli Twoje imię, nazwisko jak na tacy (weryfikacja przez wpłacenia drobnej sumy). Adresu chyba przy przelewie nie mogą sprawdzić.

Poza tym założenie nowego konta w banku to pryszcz.

Ja osobiście nie wiem czy jest sens dalej współpracować z adsense i być dalej poniżanym.

No jak nie, sam jak wpłacam kasę na czyjeś konto i wpiszę numer konta + np. "Stefan Burczymucha" to mam imię i nazwisko właściciela rachunku oraz nazwę banku.

guzik masz - masz dane stefek burczymucha. bank wstecznie nie wydaje Ci do kogo trafił przelew tylko jaki TY wykonałes przelew. w ten sposób mogłbys pozycskiwac dane do ktorych nie jesteś uprawniony - zastanow sie nad tym.

nota bene za takie cyrki banki zaczynają blokować konta bankowe.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Heh :) to daj mi sam nr konta a ja Ci podam imię i nazwisko właściciela :D

Co do 2. konta to zdaje się że ktoś tu na forum ma 2. konto i wszystko jest OK. Ciekawe czy dostaje się bana na wszystkie domeny na których wydawca wyświetlał reklamy czy tylko na tą którą dodał najpierw do konta adsense?

OK, nieważne :P Bez offtopu ;)

Ale i tak jak podasz podczas rejestracji nr konta ten sam co wcześniej to przecież wykrycie powiązania ze zbanowanym kontem jest banalnie proste. Więc można się spodziewać takiego maila:

Your AdSense account was found to be related to an account previously

disabled for invalid click activity and we have therefore disabled your

account. Publishers disabled for invalid click activity are not allowed

further participation in AdSense and do not receive any further

payment. The earnings on your account will be properly returned to the

affected advertisers.

As outlined in our program Terms and Conditions, Google reserves the

right to terminate any publisher's participation at any time.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Poza tym jeszcze pozostaje kwestia PINu. Ciekawe czy można podać to samo imię i nazwisko a inny adres zameldowania (ten sam kod pocztowy), ja mam 2 adresy więc mam taką możliwość, ciekawe czy coś takiego przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności