Skocz do zawartości

Rotator a Adsense

mental

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proste pytanie.

Czy Google dopuszcza rotację kodu adsense np. z banerem innej strony/innej sieci reklamowej ?

Kiedyś coś tam mi się obiło o uszy, ale nie jestem pewien.

Lepiej zapytać niż stracić konto :P

Pozdrawiam

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Nie ma przeciwskazań co do rotacji, jedynie reklamy innych providerów musza się różnić od reklam AS, żeby nie łamać głównych zasad samego TOS.

Nie.

Odróżniać to się mają reklamy wtedy, gdy są wyświetlane jednocześnie. A nie wtedy, gdy są wyświetlane zamiennie.

• 1 miesiąc temu...

no w tym że nie można łączyć innych baerów z banerami google w sposób dający wrażenie że to są banery google. A to będzie mogło mieć takie wrażenie jak dwa razy klikną cos tam na stronie i im się zmieni baner google . A po trzecim kliknięciu zmieni im sie baner innego programu partnerskiego. Dzięki za komentarze. To dla mnie ważne żeby wyjaśnić sprawę. Pozdrawiam

Darmowa Internetowa Gra Sportowa www.e-siatkarze.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności