Skocz do zawartości

Katalog PR=4

promotravel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od razu mogłeś napisać, że wymagasz linku zwrotnego :rofl: , wtedy w ogóle nie zawracałbym sobie głowy tym katalogiem.

Poza tym znalazłem 2 błędy: po wprowadzeniu opisu nie można sprawdzić ilości znaków i nie działa opcja dodawania linku w tekście.

Oczywiście strony nie dodałem, bo nie interesuje mnie wersja wpisu z linkiem zwrotnym.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Dzięki za uwagi i sugestie. Będę wdzięczny za kolejne.

Dodawanie do katalogu nie wymaga już linku zwrotnego (oczywiście będzie miło jak ktoś doda )

Zapraszam.

Poza tym znalazłem 2 błędy: po wprowadzeniu opisu nie można sprawdzić ilości znaków i nie działa opcja dodawania linku w tekście.

Liczba wpisywanych znaków jest pokazana przy dodawaniu strony. Jeśli opis będzie zawierał więcej niż 200 znaków będziesz miał wtedy możliwość dodania 3 linków

Na dodatek 12 linków w lewym menu.

Linki w lewym menu prowadzą tylko i wyłącznie do moich serwisów. To taka rekompensata za ciężką pracę :)

Liczba wpisywanych znaków jest pokazana przy dodawaniu strony. Jeśli opis będzie zawierał więcej niż 200 znaków będziesz miał wtedy możliwość dodania 3 linków

no nawet jak daję opisy na 400znaków to ta opcja mi nie działa :-(

a "z palca" to bbcode czy html trzeba wpisać? (dałem html)

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

a "z palca" to bbcode czy html trzeba wpisać? (dałem html)

Html nie zadziała. Po wpisaniu 200 znaków aktywny staję się ten przycisk "dodaj link".

Hmm... na mi na firefoxie nie zadziałało :-(

sprawdzę wieczorkiem pod IE

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności