Skocz do zawartości

Jedyny tak zaawansowany katalog na świecie. Oparty o CMS MT TYPO3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prezentuje Wam katalog stron internetowych oparty o wdrożenie CMS MultimediaTraffic TYPO3.

Katalog jest autorskim rozwiązaniem i jedynym takim na świecie. Dodając wpis można wybrać dwie opcje:

#1 Zwykły wpis posiadający opis, kontakt, keyword, description. Wpis zostanie dodany na sub-domenę (adres-strony-pl.Katalog.MultimediaTraffic.com) nie mamy do niego dostępu (czyli nie możemy zmienić treści, styli i innych ciekawych rzeczy)

#2 Wpis zaawansowany daje dostęp do panelu CMS gdzie możemy zmienić prawie wszystko co nas interesuje. Obsługa jest bardzo prosta, po przejrzeniu tutoriali szybko opanuje się większość funkcji potrzebnych do stworzenia bardzo ładnej i funkcjonalnej strony internetowej (wpisu).

Dla każdego zaawansowanego wpisu dodajemy dostęp do 10MB miejsca na pliki na różne potrzebne rzeczy np: image wyświetlanego w nowym layout'cie.

Przykłady wpisów:

Nr 1. Wpis zwkły DreamStudio.pl, zwykły wpis bez zaawansowanej opcji

Nr 2. Wpis zaawansowany Thermoplus.pl

Jak widać za pomocą wpisu zaawansowanego możemy zrobić wpis, który wygląda jak zwykła strona internetowa.

Katalog wymaga rejestracji i logowania jest moderowany więc proszę wysyłać dobrze przygotowane wpisy (nawet te niezaawansowane)

System jest w wersji testowej więc jeśli pojawi się błąd proszę o odpowiedź w tym temacie lub o kontakt na PM lub na support, dziękuje z góry.

Dodanie wpisu zwykłego i zaawansowanego jest darmowe.

Teraz i w przyszłości nie planuje dodania reklamy na stronach wpisów.

Zapraszam do rejestracji -> REJESTRACJA

Tutaj znajdziesz pomoc -> POMOC

Tutaj znajdziesz tutoriale w języku polskim (video/ale nie video) -> TUTORIALE

Pozdrawiam,

Szukamy beta testerów systemu CMS. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PM lub e-mail: beta@multimediatraffic.com.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciekawy, ale po co ci dane typu imie i nazwisko?

Serwis ma prawo do zmiany regulaminu bez powiadomienia zarejestrowanych użytkowników.

Rejestrując się akceptujesz niniejszy regulamin i politykę prywatności.

dziwne to jakos jest....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

pandha każdy wpis ma swojego autora np: dla https://thermoplus-pl.katalog.multimediatraffic.com/ jest <meta name="author" content="Grzegorz Bańka" /> czyli to jest Imię i Nazwisko.

Serwis ma prawo do zmiany regulaminu bez powiadomienia zarejestrowanych użytkowników.

Rejestrując się akceptujesz niniejszy regulamin i politykę prywatności.

Regulamin może być zmieniony w każdym momencie i będzie obowiązywał od chwili opublikowania go na stronie katalogu w dziale rejestracja i/lub regulaminu.

Regulamin musi być zaakceptowany podczas rejestracji ponieważ inaczej nie będę mógł egzekwować swoich praw np.: prawa do usuwania wpisów z nielegalną treścią itp.

Rejestrując się akceptujesz regulamin ten co jest w chwili rejestracji. Jeśli regulamin zostanie zmieniony to nie musimy obecnych użytkowników informować ponieważ nowe punkty regulaminu będą obowiązywać jedynie nowo zarejestrowanych użytkowników.

Jest to przygotowane tak aby zarejestrowany użytkownik nie dostawał co chwile e-maila z informacją o jakiś zmianach.

Jeśli wprowadzimy zmiany, które wymagają zaakceptowania zmian w regulaminie to podczas dodawania wpisu użytkownicy nieposiadający zaakceptowanego nowego regulaminu otrzymają taką informacje i aby dodawać nowe wpisy będą musieli zaakceptować zmiany.

ExPloiT jeśli wpis będzie przedstawiał spam to nie zostanie zaakceptowany, zostanie albo odrzucony(będzie możliwość poprawy wpisu) lub zostanie usunięty i adres strony podanej we wpisie zostanie zbanowany.

Pozdrawiam,

Szukamy beta testerów systemu CMS. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PM lub e-mail: beta@multimediatraffic.com.

Dodałem w sport dział szachy.

Dodam opcje umieszczania wpisu z propozycją podkategorii ale to pewnie za kilka dni.

Pozdrawiam,

Wiele osób dodaje nie tylko swoje strony ale strony klientów więc czy katalog ma możliwośc dodania więcej niż jednej strony czy trzeba zakłożyć więcej maili i róznych kont w katalogu aby to zrobić ?

Dodałem konto, zamieściłem stronę i mam że czeka na moderację ale w żaden sposób nie mogę dodać innej strony kolejnego klienta. Nie mogę znaleźć opcji formularza dla kolejnych wpisów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Każdy nowy użytkownik może dodać tylko jeden wpis, po z moderowaniu i zaakceptowaniu wpisu blokada zostaje usunięta. Przed dodaniem i po dodaniu wpisu ta informacja jest wyświetlana na niebieskim tle (widać ja?) jak coś mogę zmienić kolor lub jakoś inaczej to wyświetlać.

Blokada jest ponieważ część osób dodaje jak leci ten sam opis strony i żeby zmniejszyć sobie ilość pracy w moderowaniu wprowadziłem blokadę, która zniechęci userów dodających 20 stron z opisem powtarzającym się ~200 razy w internecie.

Moderacja katalogu jest co 1 max 2h od ~9:00 do ~20:00 więc długo czekać nie trzeba na akceptację mam nadzieje, że ta blokada nie zniechęci nowych użytkowników.

Pozdrawiam,

no teraz wszystko jasne. dZieki za szybką odpowiedz

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Katalog bardzo ciekawy i wyróżna się wśród innych. Tylko bardzo skomplikowany, trzeba poprzeglądać troche tutoriali żeby to ogarnąć(albo ja taki ciemny). W każdym bądź razie mój wpis już jest w tym katalogu i dopalę go kilkoma linkami.

Pytanie do właściciela, będzie on w jakiś sposób linkowany bo poki co nie jest w indexie googla

Witam,

Po dokonaniu rejestracji i aktywacji konta, wypełniłem prawidłowo wszystkie pola. Jednak, gdy klikam w hasło Dodaj wpis, ciągle pojawia się komunikat: Sprawdź poprawność poniższych pól. :)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Wszystko jest ok , nie wpisałem adresu e-mail, gdyż w ramce było napisane: Jeśli chcesz .... :)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Laambada: Jeśli ktoś dodaje wpis bez opcji zaawansowanej to dodawanie nieróżni się zbytnio od zwykłego katalogu ale też mało dostanie z takiego wpisy. Używając opcji zaawansowanej otrzymuje się nieograniczone możliwości ale jak wiadomo coś za coś ;>. CMS MT TYPO3 został tak wdrożony aby maksymalnie ułatwić pracę w tym środowisku a zarazem nie ograniczyć kreatywności użytkownikowi. Jeśli ktoś przeglądnie tutoriale i teraz doda wpis to po dodaniu kilku zaawansowanych wpisów będzie w stanie stworzyć wpis który już nie będzie przypominał wpisy (proszę pamiętać, że w opcji zaawansowanej można dać więcej niż jeden link i do tego ma się dostęp do stopki + 5 podstron można wypełnić treścią).

1. Serwis będzie linkowany ale ze względu na to, że budżet na reklamę będzie do końca tygodnia przygotowany to pewnie od poniedziałku zacznie się akcja linowania/promowania.

2. Do dwóch/trzech tygodni od dziś zostanie rozpisany konkurs na najładniejsze wpisy. Jedną z nagród będzie linkowanie wpisu lub wpisów właściciela.

3. Dzięki za dodanie wpisu :)

PL-mann: Jeśli chcesz aby e-maile były podlinkowane poprawnie i były zabezpieczone przed spamem proszę prowadzać adresy tak: mailto(twój-adres@domena.pl)

To jest opcja zabezpieczenia adresów e-mail ;> ale masz rację osoba jak szybko przeczyta to zobaczy tylko Jeśli chcesz aby e-mail... i tyle zostawi wolne pole muszę zaznaczyć na kolorowo ramki z brakiem treści lub jej brakiem. Dzięki za pokazanie błędu sam już nie widzę tego wpisu :]

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności