Skocz do zawartości

Jedyny tak zaawansowany katalog na świecie. Oparty o CMS MT TYPO3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ciekawe co kieruje admina ze jedne wpisy usuwa a inne akceptuje

Wpisy, które są kopiami wpisów z innych katalogów (taki sam opis strony) są odrzucane ale osoba dodająca wpis otrzymuje informacje, że może ponownie dodać wpis jeśli ten wpis zostanie poprawiony.

Na chwile obecną odrzuciłem kilka wpisów niezaawansowanych ponieważ ich opis powtarzał się w Google ponad 100 razy. Bardzo dużą ilość wpisów nie aktywowałem ponieważ zostały zaznaczone jako wpisy zaawansowane nie zostały zmienione (informacje z notatką wysłałem do autorów wpisów podając informacje co zmienić i na czym się wzorować) przypominam, że wpisy zaawansowane będą wizytówka katalogu i będą promowane dlatego selekcja jest bardzo duża.

Jeśli ktoś chce zmienić opcje zaawansowanego wpisu na niezaawansowany proszę o kontakt na support[at]katalog.multimediatraffic.com z adresem + informacją o chęci zmienienia opcji.

Jeśli komuś odrzucono wpis ze względu na opis/złamanie regulaminu może wysłać pytanie do supportu dlaczego tak się stało i co poprawić. Moderator mając mało czasu nie dodaje notatek dla autorów wpisów, którzy nie raczyli przygotować oryginalnego wpisy lub przeczytać regulaminu.

Pozdrawiam,

Szukamy beta testerów systemu CMS. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PM lub e-mail: beta@multimediatraffic.com.

Bardzo możliwe ale zapomniałem też dodać, że opis != opis strony (description) ktoś tak miał i odrzuciłem wpis. Wiem, że nie podałem tego w formularzu dodania wpisu ale już to czeka w kolejce poprawek.

Pozdrawiam,

Szukamy beta testerów systemu CMS. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na PM lub e-mail: beta@multimediatraffic.com.

yokokeke poprawiłem już działa. Jeśli chodzi o captche to jak ktoś zaspamuje mi wpisy to jeden przycisk i dostanie blokade na usera na adresy i na co tam chce. W liście dodatkowych rzeczy czeka innowacyjny sposób na zabezpieczenie przed botami ale jak ktoś będzie chciał zaspamować to i tak to zrobi ale czy to coś da? przecież jest moderacja..

Pozdrawiam,

a ja mam non stop odmowę akceptacji wpisu dla kilku stron mimo że są pisane z palca i w wersji zaawansowanej sobie podrasowałem aby link szedł z tekstu to już drugi raz wpisy zostały odrzucone. Nie wiem czemu bo wydają się oki ale kij może inni będą mieli więcej szczęścia.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zaawansowane wpisy są wizytówką katalogu dlatego muszą jakoś wyglądać. Moderator na pewno podał powód odrzucenia i napisał w jaki sposób poprawić wpis aby został zaakceptowany. Założę się, że napisał też o możliwość usunięcia opcji zaawansowanej i co za tym idzie automatycznego dodania do katalogu (bez bonusów dla zaawansowanych wpisów)

Pozdrawiam,

Witam, XYZ

Przesyłamy informacje o odrzuceniu wpisu.

Wpis został usunięty z bazy danych ze względu na naruszenie regulaminu lub błąd we wpisie wykluczający wpis z katalogu.

Prosimy jeszcze raz przeczytać regulamin oraz przeglądnąć dział pomoc i ponownie przesłać wpis już z wprowadzonymi poprawkami.

Przeczytałem regulamin i muszę stwierdzić, że nie naruszyłem żadnego punktu. Co wiecej, katalog wymaga nie wiadomo jakiego profesjonalizmu od klienta, a sam się nim nie wykazuje.

Z poważaniem,

Katalog Multimedia Traffic

www.katalog.multimediatraffic.com

Error!

Reason: RealURL error: multidomain configuration without rootpage_id!

Chcąc przeczytać regulamin, przeszedł w link, który nie działał. Wpisując w google nazwę katalogu, nie znalazłem go nawet w indeksie Google. Dopiero odnalezienie tego tematu na forum pomogło mi odnaleźć katalog. Nasuwa się więc pytanie: to katalog ma nas promować, czy my mamy katalog promować? :)

Przeczytałem regulamin i muszę stwierdzić, że nie naruszyłem żadnego punktu. Co wiecej, katalog wymaga nie wiadomo jakiego profesjonalizmu od klienta, a sam się nim nie wykazuje.

Każda osoba może dodać zwykły wpis, który automatycznie po z moderowaniu jest dodawany do katalogu (nie wymaga znajomości TYPO3). Liczyłem, że osoby na forum w większości będą chciały używać wpisu zaawansowanego po to aby stworzyć najbardziej efektywny wpis, który da największą moc (patrz na przykład thermoplus.pl)

Uważasz, że katalog jest nieprofesjonalny? dlaczego tak twierdzisz, podałem w pierwszym poście, że system jest testowany dlatego mogą się pojawiać błędy.

Jeśli chodzi o index, PR, BL, promocje to masz racje katalog jest nowy i w fazie testów dlatego nie znajdziesz o nim wzmianki w Google. Katalog jest jedyny w swoim rodzaj, jedyny taki na świecie. Pozwala użytkownikowi stworzenie w pełni użytecznej strony co może się równać ze stroną tematyczną.

Dzięki za ukazanie problemy w e-mailu już poprawiłem (literówka w htaccess). Jeśli chodzi o odmowę wpisu to możliwe, że miałeś błąd we wpisie (może to być zły adres lub opis strony powtarzający się w wynikach Google.

Widzę, że został popełniony błąd z opcja zaawansowaną, zostanie to rozwiązanie inaczej niż teraz. Zostaną zmniejszone wymagania jeśli chodzi o zatwierdzanie wpisów zaawansowanych ale bonusy dla zaawansowanych wpisów będą przyznawane indywidualnie (tylko dla ładnych/przerobionych wpisów).

Pozdrawiam,

Katalog super tylko zastanawia mnie jedna rzecz - jak dodać następne wpisy z poziomu swojego konta ? Dla każdej strony muszę rejestrować nowe konto ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Tak jak wcześniej napisałem nowy user może dodać tylko jeden wpis, po zaakceptowaniu przez moderatora ta blokada zostaje usunięta. Dziś ze względu na rozpoczęcie dodatkowego projektu dla katalogu (innowacyjny sposób wyświetlania wyników) moderacja trochę się opóźniła ale od poniedziałku to się poprawi sorry z góry ;/

Pozdrawiam,

Sugeruję jeszcze zmienić tytuł w szczegółach wpisu - teraz wszędzie jest "Strona główna" - lepiej będzie kiedy tytuł będzie taki jaki podaje się przy dodawaniu wpisu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności