Skocz do zawartości

Komentarze dofollow/nofollow jednocześnie

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem trafiam na blogi na których część komentarzy ma nofollow, a cześć nie. Nie wynika to z rejestracji/logowania. Chyba są jakieś pluginy do ustalania komu dać dofollow, tylko od czego to zależy?

Oczywiście nie mam namyśli systemów blogowych gdzie blogi są na subdomenach.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Tak są pluginy np. do Wordpress'a pozwalające wyłączyć nofollow w komentarzach, ale przeważnie tak się robi na blogach, w których spodziewa się wartościowych komentarzy, a za to oferujemy link bezpośredni.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tak są pluginy np. do Wordpress'a pozwalające wyłączyć nofollow w komentarzach.

Tak, tak to wiem, ale często jest tak, że część komentarzy ma nofollow, a część nie. kiedyś próbowałem dojść od czego to zależy, czy ma "no" czy nie ma, ale nie doszedłem. Chyba, że to admin może ręcznie ściąga te nofollow, albo trzeba mieć napisane ileś tam komentarzy.

najczestszy na moich blogach komentarz to: fajna strona bede wpadal czesciej

przynajmniej po polsku :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

Jest plugin dzięki któremu stali bywalcy (czyli np od 10 komentarzy) będą mieć dofollow a reszta nofollow.

No tak właśnie mi się wydawało, że coś takiego istnieje.

Tylko po czym rozpoznawany jest użytkownik po IP, czy może po wszystkich danych podawanych w formularzu komentarza?

Webbest.eu

i znając dane takiego gagatka mozemy miec dofollow ;)

e tam, no chyba że chcesz miech dofollow jego adresu :D

zerknij na kod od:

// ============ ACTUAL COUNTING and CHECKING
		//echo('<br>Now find out how many matches ');

// check if they already shown
		for($i=0; $i<$numCommentsShownSoFar && $match!=1; $i++){
			if( ($domainToMatch[2] == $commentAuthorsURL[$i]) && ($comment->comment_author_email == $commentAuthorsEmail[$i]) && $nameToMatch== $commentAuthorName[$i]){
			$match=1;
			$limited_count=$countForMatch[$i];
			//echo(' matched');
			}
		} // for i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności