Skocz do zawartości

Czy warto dodać stronkę do katalogu wp.pl ?

niezly_kr

Rekomendowane odpowiedzi

Co do Onetu to potwierdzam, nie trzeba mieć nie wiadomo jakiej strony, ale trzeba za to dłużej czekać, a wracając do katalogu WP, wczoraj dodałem stronę, dostałem info, że dziś się pojawi i pojawiła się, zyskałem linka na PR1, więc nie jest najgorzej (a może wejść na PR4 wg. popularności)

Rozbawiło mnie to, że do podkategorii do której dodawałem stronę (wg. popularności) była stara moja domena na pierwszym miejscu, niedziałająca, której nie mogłem poprawić, ale jak dodałem tam stronę, to ktoś skasował ten adres z pierwszej pozycji, więc jakaś moderacja jest choć dalej już nie przeglądnął niedziałających wpisów. :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

..a żeś się doczepił, pokaż mi inny katalog w którym za "dyszkę" będę miał wpis na podstronie przynajmniej PR1 i będzie to wszystko mocno podlinkowane, i nie mówię o wpisie który istnieje już 5 lat, oraz nie będzie tam tylko przez jeden czy dwa dni.

Bardzo dobrze wiem, że PR to nic, ale to nie zmienia faktu, że się opłaca, jeśli uważasz, że nie to pokaż jak zainwestować inaczej te 10zł?

I nie piszmy już o Onecie, bo to jest mus, żeby tam być.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar z doświadczenia wiem, że dodając się do katalogu WP, zyskujesz też wysokie pozycje w wyszukiwarce wp.pl (tutaj kluczową rolę odgrywa jedynie Title i Description) :D A przyznam szczerze, że ruch z wyszukiwarki WP jest ;) nie jest to jakiś duży procent bo 1-6% ale jest :excl:

No i katalog wp.pl jest jednym z lepszych w PL.

Co do onet.pl - róznie z nimi bywa, strona tam czasem jest dodana w 3 tyg, czasem w 2.5 miesiąca, ale również warto :excl:

Pozdrawiam

Co do ruchu, to się okaże, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, piszesz, że wpływa na pozycję w wyszukiwarce, w NetSprint?

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności