Skocz do zawartości

Katalog na poziomie

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

usuwam wszystkie wpisy gdzie sa linki w tresci. kurde, przeciez napisalem wyraznie iz nie chce zeby to byl kolejny preclnik i nie ma mozliwosci dawania linkow w tresci. to po co dodajecie. przeciez jak komus to nie odpowiada to nie musi nic dodawac.....

W formularzu dodawania strony pod polem do wpisania opisu napisane było że można wpisać tagi - w tym również było że <a - tyle powiem na swoją obronę.

Jeśli nie można więc wstawić linków w treści to sorry ale gdzie jest link do strony w szczegółach wpisu skoro tytuł NIE jest podlinkowany ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jeśli nie można więc wstawić linków w treści to sorry ale gdzie jest link do strony w szczegółach wpisu skoro tytuł NIE jest podlinkowany ?

jak wejdziesz w szczegoly to przeciez jest wyraznie napisane link do strony a pod tym obrazek, wiec wydaje mi sie oczywiste iz obrazek prowadzi do strony.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

jak wejdziesz w szczegoly to przeciez jest wyraznie napisane link do strony a pod tym obrazek, wiec wydaje mi sie oczywiste iz obrazek prowadzi do strony.

Hehe... to może jednak zezwól na te linki w treści lub podlinkuj chociaż tytuł bo katalog ładny i elegancki ale pod względem SEO link jako obrazek przyznasz ma niewielką wartość.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Hehe... to może jednak zezwól na te linki w treści lub podlinkuj chociaż tytuł bo katalog ładny i elegancki ale pod względem SEO link jako obrazek przyznasz ma niewielką wartość.

Nieprawda. alt jest traktowany jako anchor i nawet odważę się się stwierdzić, że porównywalnie do zwykłego anchora. Nie wiem czy tam jeszcze title pandha zastosował.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Nieprawda. alt jest traktowany jako anchor i nawet odważę się się stwierdzić, że porównywalnie do zwykłego anchora. Nie wiem czy tam jeszcze title pandha zastosował.

jest alt i title. niestety musialem usunac automatyczne pojawianie sie artkow, bo ludzie jednak maja wszystko w d. i dodaja smiecie.

prosze podlinkowac swoje wpisy

• 3 tygodnie później...

tak tylko przypominam o istnieniu mojego super cool czadowego i mega wypasionego katalogu stron. ladnie sie indeksuje a jeszcze sie za niego porzadnie nie wzialem :) wiec zapraszam do dodawania swoich porzadnych stron i linkowania wpisow. przypominam tylko unikalne opisy bez linkow w tresci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności