Skocz do zawartości

Przejecie domeny - pytanie o Backlinks

dongrela

Rekomendowane odpowiedzi

Przejąłem domene, a więc zyskałem jej backlinki. Tematyka strony się nie zmieniła. Jednak nowa zawartość mojej strony została już zaindeksowana i nie jest zbyt wysoko. Wcześniej był na niej jedynie komunikat Sprzedam i dane kontaktowe. Czy po jakimś czasie moja strona awansuje wyżej?

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

jeśli przejołeś domenę to musiała ona najpierw wygasnać, jeśli wygasła to nask trzymał ja przez 1-25 dni bez mozliwosci rejestracji, nie byla podpieta do zadnego serwera wiec automatycznie dla Googla stala sie domena ktora nie istnieje (pod ktora nie istnieje zaden serwis), dlatego spadly pozycje (jest to norma w takich przypadkach). domena za jakis czas wroci na pozycje zajmowane przed przejeciem, modyfikatorem jest napewno to co obecnie znajduje sie pod ta domena. tak czy inaczej jesli strona dobra z unikalnym i wartosciowym contentem to niebawem poszybuje w gore.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności