Skocz do zawartości

Jak zautoamtyzować preclowanie

wree

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakie znacie sposoby na skrócenie procesu preclowania? Sam precluje pół autoamtycznie MAxpressem ale to zaczyna być dosyć długie. To samo tyczy się pisania tekstów - bo to trwa dłużej niż samo preclowanie. I ile dziennie preclujecie? Np sam precluje powiedzmy ok 100 wpisów dziennie dzielone na 4 sewisy i zajmuje mi to kilkanaście godzin.

Tak więc wszelkie rady by skócić ten sam nawet proces lub poszczególną część procesu przygotowania materiałów i dodawania będą naprawde przydatne.

I jak zautomatyzować dodawanie do własnych precli - złoty środek?

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Ręczne dodawanie tekstów jest niezastąpione. Większość najsilniejszych polskich precli z PageRank 5-6 korzysta z autorskich i niepowtarzalnych skryptów, wymaga podania innych danych itd. Ja posiadam obecnie listę 30 precli, do których dodaję ręcznie po jednym wpisie na kilka dni, a efekty osiągam naprawdę znakomite. Na pozostałe katalogi artykułów szkoda czasu, bo większość z nich znika bezpowrotnie po kilku chwilach istnienia.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

fahofiec, podziel się tą listą wartościowych precli :)

Podzieliłem się już dawno temu i możesz ją znaleźć na forum (choć wymaga kilku drobnych aktualizacji). ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności