Skocz do zawartości

Pozycjonowanie podstron w katalogach?

dongrela

Rekomendowane odpowiedzi

W internecie znajdziesz sporo katalogów (śmieci) do których dodasz wszystko, znajdziesz też np. takie jak ten, gdzie można linkować do podstron, nie wspominając o preclach, gdzie również możesz linkować do podstron i na swl-ach kończąc.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jeśli się zrobi subdomene o treści pozycjonowanej (pod)strony i zrobic dodatkowo jedna, dwie podstrony tej subdomeny i dodawac do katalogów. A po skonczeniu dodawania wstawic na subdomenie R301. Sądzicie, że taki układ ma rację bytu?

Zabytki w Sandomierzu

Dzieci należy trzymać z dala od Internetu.

Od dzieci Internet głupieje...

Jeśli się zrobi subdomene o treści pozycjonowanej (pod)strony i zrobic dodatkowo jedna, dwie podstrony tej subdomeny i dodawac do katalogów. A po skonczeniu dodawania wstawic na subdomenie R301. Sądzicie, że taki układ ma rację bytu?

zrob test i sie dowiemy :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

I pod innym tytułem podstrony będą pozycjonowane, niż tytuł strony?

jak wpiszesz nazwe jakiegos produktu to wyskakuja tobie strony glowne sklepow czy podstrony sklepow z tym produktem?

sam sobie odpowiedz ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności